ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμητικό πενθήμερο αφιέρωμα στον Ευγένιο Σπαθάρη ξεκινάει σήμερα στο Σπαθάρειο Θέατρο (Βασ. Σοφίας & Δημ. Ράλλη, 8.30 μ.μ.) με παραστάσεις θεάτρου σκιών.

«Αφιέρωμα στην εκπαίδευση». Παρουσίαση των νέων εκδόσεων του οίκου «Trait d’ Union» που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μια καινούργια μέθοδος διδασκαλίας γαλλικών για το δημοτικό σχολείο. «Ιανός», Σταδίου 24, 10.30 π.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ταινία «Το χάρισμα της Σεραφίν του Μαρτίν Προβόστ» προβάλλεται απόψε στις 8.45 και 11 μ.μ. στο Σινέ Στέλλα στην Κυψέλη.

ΘΕΑΤΡΟ

Στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα (9 μ.μ.) παρουσιάζεται απόψε η «Μήδεια» του Μποστ σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Πρωταγωνιστούν οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Γαλίτης, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Ψυχογιός.

«Πέρσες» του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο (σκηνοθεσία: Ντίμιτερ Γκότσεφ) στο Θέατρο Δόρας Στράτου (Περιφερειακός Φιλοπάππου, 8.30 μ.μ.).

«Η όπερα της πεντάρας» των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ από την Εταιρεία Τέχνης «5η Εποχή». Απόψε στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσια (9 μ.μ.). Η σκηνοθεσία είναι του Θέμη Μουμουλίδη, τα σκηνικά/κοστούμια του Γιώργου Πάτσα. Παίζουν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στέλιος Μάινας, Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης κ.ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο απόψε στο θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον (9 μ.μ.) με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών των εκατό χρόνων από τη γέννηση του Ρίτσου.

Στην Παραλία Ελευσίνας/Παλαιό Ελαιουργείο δίνει απόψε συναυλία η Monika. Μαζί της οι Αρης Ζέρβας, Νίκος Αγλούπας, Κρίτωνας Βελώνιος, Σωτήρης Πέπελας κ.ά. «Αισχύλεια 209», 8.30 μ.μ.

Συναυλία των Φωτεινής Δάρρα και Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς. Ωρα έναρξης 9 μ.μ., «Μενάνδρεια 2009».

«Ερωτας και Αθανασία» η μουσικοθεατρική παράσταση με την Καλλιόπη Βέττα και τη Μάνια Παπαδημητρίου. Αττικό Αλσος, 8.30 μ.μ.

Το συγκρότημα ροκ μουσικής «Ενα Βήμα Μπροστά» παρουσιάζει το 2ο Smartprice Festival στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Πέτρας. Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή