Η λευκή της σόουλ με τη «μαύρη» φωνή στην Αθήνα

Η λευκή της σόουλ με τη «μαύρη» φωνή στην Αθήνα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι 22 ετών, λευκή και έχει κλέψει την καρδιά των θαυμαστών της σόουλ, με την υπέροχη «μαύρη» φωνή της. Η Τζος Στόουν έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία συναυλία σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Παλλάς», όπου θα παρουσιάσει επιλογές από τα τέσσερα, μέχρι σήμερα, άλμπουμ της.

Η Τζος Στόουν γεννήθηκε το 1987 στο Ντόβερ της Αγγλίας και μεγάλωσε στο Ντέβον. Στην εφηβεία της άκουγε ροκ, ποπ, ρέγκε και ρυθμ-εν-μπλουζ και στα 14 χρόνια της, δοκίμασε τις ερμηνευτικές της ικανότητες σ’ ένα βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για ταλέντα. Διαγωνίστηκε τραγουδώντας το «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman» της Αρίθα Φράνκλιν και κατέπληξε το κοινό, αλλά και τους κυνηγούς ταλέντων.

Αμέσως μετά ήρθε το πρώτο της συμβόλαιο. Ακολούθησαν υψηλές πωλήσεις, εξαιρετικές κριτικές, συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, βραβεία και άλλη τρεις δίσκοι. Στην Αθήνα θα τραγουδήσει και τραγούδια από την ολοκαίνουργια δουλειά της με τίτλο «Colour Me Free». Αλλά και τις μεγάλες τις επιτυχίες «Spoiled», «Love», «You Had Me», καθώς και την πολύ καλή διασκευή της στο τραγούδι των White Stripes «Fell In Love With A Girl».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή