ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

– Προβολή της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό» του Μπίλι Γουάιλντερ στο πλαίσιο του αφιερώματος «Οι σταρ στις κλασικές ταινίες» στο Σινέ Στέλλα, έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο του ίδιου αφιερώματος παρουσιάζεται και η ταινία «Διακοπές στη Ρώμη» του Γουίλιαμ Γουάιλερ. Ωρες προβολών 8.45 μ.μ. και 11 μ.μ. (Τενέδου 34, Κυψέλη, τηλ. 210-86.57.200).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει στους «Χτύπους της Καρδιάς» για την Ενωση «Μαζί για το Παιδί», διαθέτοντας εξ ολοκλήρου τα έσοδα της συναυλίας της για τους σκοπούς του ιδρύματος. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Παπαδούκας. Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, 9 μ.μ. (Τηλ. 210-72.34.567).

– Χαΐνηδες στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης, στις 8.30 μ.μ. (Πλ. Μητροπόλεως).

– Συνέχεια της περιοδείας του Γκόραν Μπρέκοβιτς στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο Φράγμα της Θέρμης. www.ticketquest.gr

– Συνάντηση Τσανακλίδου και Φριντζήλα. Θεάτρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Στις 9 μ.μ. (Τηλ. 210-76.09.340).

– Συναυλία με τους Βαγγέλη Γερμανό και Ευσταθία στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, στο πλαίσιο του Αθηναϊκού Φεστιβάλ. Είσοδος ελεύθερη, στις 8.30 μ.μ. (Ιωαννίνων και Καπανέως).

– Συνεχίζεται το 9ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο Ιερού Σπηλαίου Αποκαλύψεως στην Πάτμο.

Χρήστος Θηβαίος και Γιάννης Χαρούλης στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στις 9.30 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

– «Υμνος προς τη Δήμητρα» από την Εταιρεία Θεάτρου Ηώς σε σκηνοθεσία Μίρκας Γεμετζάκη. Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας, 10 μ.μ. ή 11 μ.μ. (ανάλογα με το φεγγάρι). Είσοδος ελεύθερη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αισχύλεια ’09».

– «Η όπερα της πεντάρας» των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, σήμερα και αύριο στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά (Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς, τηλ. 210-41.94.520).

– «Μήδεια» του Μποστ σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, με την Κάτια Δανδουλάκη, τον Γιώργο Γαλίτη και τον Πάνο Σταθακόπουλο μεταξύ άλλων. Στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

– Αισχύλου «Χοηφόρες» από το Θεσσαλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και με πρωταγωνιστές τη Λυδία Κονιόρδου και τον Νίκο Ψαρρά. Στο Θέατρο Δόρας Στράτου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή