Ξεκινάει τη Δευτέρα το νέο πλούσιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Ξεκινάει τη Δευτέρα το νέο πλούσιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μεστή γεύση από το πλούσιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν, που φέτος συνδυάζει το «υπερθέαμα» με τον «γαλαξία αθλητικών αστέρων» στην ψυχαγωγία, σύμφωνα με τα διαφημιστικά τρέιλερ, θα πάρουμε από αυτή τη Δευτέρα 7/9. Ας δούμε, όμως, τις πρεμιέρες:

Αιχμή στον ενημερωτικό τομέα, μαζί με «Τα νέα του ΣΚΑΪ», που προβάλλονται πλέον στις 20.00, αποτελούν οι «Νέοι Φάκελοι» με τον Αλ. Παπαχελά, ο οποίος σε μια έκτακτη εκπομπή, μαζί με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού τη Δευτέρα, στις 22.00, ασχολούνται με τις πρόσφατες «Μεγάλες πυρκαγιές: η νέα απειλή». Στις 21.00 θα προβληθεί το επίκαιρο ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής WWF Ελλάς «Ανεμον» και ΣΚΑΪ «Το τρίγωνο της φωτιάς», σε σκηνοθεσία Ν. Νταγιαντά. Εικόνα για το πλούσιο αθλητικό μενού του καναλιού, που έχει Super League, ισπανικό ποδόσφαιρο, Moto Gp, Superbike, αλλά και κλασικό μαραθώνιο, παίρνουμε από το κυριακάτικο «ΣΚΑΪ Goal» και τα καθημερινά «ΣΚΑΪ Αθλητικά» στις 19.45. Από το πρόγραμμα δεν λείπουν τα νέας εσοδείας ντοκιμαντέρ του BBC και άλλων διεθνών οργανισμών (π. χ. «BBC Wildlife specials» την Τρίτη 8/9, «Build it Bigger» την Παρασκευή 11/9, «Τα μυστικά του Yellowstone» το Σάββατο 12/9 ή αν προτιμάτε «South Pacific» και «Nature’s Great Events» που έρχονται), αλλά και ελληνικά, όπως το «Για πάντα πρωταθλητές» που ξετυλίγει λαμπρές σελίδες ιστορικών αθλητικών συλλόγων, αλλά και τα «Γυρίσματα» που ξεκινούν με Κύθηρα (Δευτέρα 7/9, 19.00).

Μετά τους «Μεγάλους Ελληνες» έρχεται μία ακόμη ξεχωριστή παραγωγή, το «I Love GR», από τη Δευτέρα 14/9, στις 21.00, που μας καλεί να θυμηθούμε αγαπημένους τόπους και να αναδείξουμε την ομορφότερη περιοχή της χώρας μας.

Προσεχώς, έρχεται και η ελληνική εκδοχή της δημοφιλούς «Νταντάς πρώτων βοηθειών» για οικογένειες με παιδιά που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς.

Ξένες σειρές

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχουν οι ξένες σειρές, με πιο ξεχωριστή τη βραβευμένη με δύο ΕΜΜΥ αστυνομική «Dexter» (Τρίτη 8/9, 23.00), με τον Μάικλ Χολ σαν αστυνομικό ο οποίος μετατρέπεται σε κυνηγό στυγερών εγκληματιών που ξεφεύγουν από τα δίχτυα της Δικαιοσύνης. Ανανεωμένη έρχεται η νεανική σειρά που σφράγισε τη δεκαετία του ’90 «Beverly Hills 90210» (Τετάρτη 9/9, 22.00). Επίσης, θα δούμε τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ για τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι ανατρεπτική κωμική σειρά «Californication» (Κυριακή 13/9, 23.30). Ακόμη, ξεκινούν τα νέα επεισόδια του «CSI» (Νέα Υόρκη, 9/9, 21.00, Μαϊάμι, 22.00, Λας Βέγκας, 00.00), ενώ δράση αναλαμβάνει ο «Ρεξ» (Δευτέρα 7/9, καθημερινά στις 14.00). Το μενού συμπληρώνουν ο «Στυλίστας» με θέμα την προσπάθεια έντεκα επίδοξων ζηλωτών της μόδας για τη θέση αρχισυντάκτη στο περιοδικό «Elle» (Τετάρτη 9/9, 21.00), αλλά και το πιο ριψοκίνδυνο «Ice road truckers» (Παρασκευή 11/9, 22.00), καθώς και οι νέοι κύκλοι εκπομπών, όπως το «That’s Entertainment» (καθημερινά, 18.00), «Top Gear» (Παρασκευή 11/9, 21.00), «Τζέιμι Ολιβερ: επιστροφή στην κουζίνα» (Κυριακή 13/9, 15.00).

Για όλα αυτά, και όχι μόνον, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή