ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

– «Η Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου με τον Βασίλη Παπαβασιλείου (Θέατρο Εποχή) στο Παλαιό Ελαιουργείο/Παραλία Ελευσίνας. «Αισχύλεια 2009». Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ.

– «Αλκηστη» του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο, απόψε στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στο Αιγάλεω. Η σκηνοθεσία είναι του Θωμά Μοσχόπουλου, τα σκηνικά/κοστούμια της Ελλης Παπαγεωργακόπουλου, η μουσική του Κορνήλιου Σελαμσή. Παίζουν οι Μαρία Σκουλά, Χρήστος Λούλης, Αργύρης Ξάφης, Μαρία Πρωτόπαππα κ.ά.

Στο Κηποθέατρο Παπάγου, οι «Χοηφόρες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου («Θεσσαλικό Θέατρο»). Με πρωταγωνιστές τη Λυδία Κονιόρδου και τον Νίκο Ψαρρά. Εναρξη 8.30 μ.μ.

– «Μήδεια» του Μποστ σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη απόψε στη Νέα Μάκρη. Παίζουν οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Γαλίτης, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Ψυχογιός.

– Στο Θέατρο Δόρα Στράτου η «Οπερα της Πεντάρας» των Μπρεχτ-Βάιλ (Εταιρεία Τέχνης «5η Εποχή). Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στέλιος Μάινας, Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

– «Ενας ήρωας με παντόφλες» με τον Χάρρυ Κλυνν στο Αττικό Αλσος. «Αθηναϊκό Φεστιβάλ 2009», 8.30 μ.μ.

– Η θεατρική παράσταση «Οι πανουργίες της Φλουρούς» με την Ελένη Γερασιμίδου παρουσιάζεται στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Ιωαννίνων & Καπανέως, 8.30 μ.μ.

– «Ζητείται ελπίς» του Αντώνη Σαμαράκη από το «Θέατρο Ελεύθερη Εκφραση» της Μαίρης Ιγγλέση. Στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, απόψε και αύριο στις 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Συναυλία με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γ. Ανδρέου, Μ. Καραντίνη διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ Βεάκειο, 9.30 μ.μ.

– Στο Ηρώδειο ο Δημήτρης Μητροπάνος. Εναρξη 9 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

– Masterclass με θέμα «Η χρήση της διαδραστικής τεχνολογίας στη θεατρική πράξη» από τη βρετανική θεατρική ομάδα «Imitating the dog». «Ιανός», Σταδίου 24, 7 μ.μ.

– Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων της «Δημιουργικής Βιβλιοθήκης», που διοργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας και η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Ο Χρήστος Αυτσίδης θα αφηγηθεί το παραμύθι «Ενα ναζιάρικο τιγράκι, μια τραγουδίστρια λεμονιά και ο βραχογίγαντας», ενώ οι «EcoFansJuniors Club» θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα «Μαθαίνω για την ανακύκλωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή