Ολα τα άλμπουμ των Beatles σε νέα κυκλοφορία

Ολα τα άλμπουμ των Beatles σε νέα κυκλοφορία

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. Ενας κύριος, με βαμμένο μαλλί, στήθηκε έξω από το δισκάδικο HMV του Λονδίνου, από τις 3 τα ξημερώματα χθες το πρωί. Και φωτογραφήθηκε. Ηθελε να είναι ο πρώτος που θα αγόραζε τη νέα συλλογή με remastered κομμάτια των Μπιτλς που κυκλοφορεί επισήμως από χθες. Ο μελαχρινός νεαρός με την άσπρη τούφα, που έφυγε τρισευτυχισμένος με την ασπρόμαυρη βαλιτσούλα με το νέο video game με πρωταγωνιστές τους Μπιτλς, ξαγρύπνησε λιγάκι παραπάνω αλλά τα κατάφερε τελικά.

Στα ύψη οι πωλήσεις

Η Τετάρτη ήταν η μεγάλη μέρα για τους φίλους των Μπιτλς. Αν κρίνουμε από τις ουρές, οι πωλήσεις θα έχουν ήδη φτάσει στα ύψη. Η εικονογράφηση του μουσικού παιχνιδιού είναι φρέσκια και καλαίσθητη. Η φράση Beatles for sale στις βιτρίνες των καταστημάτων στέλνει το μήνυμα, αν και στην Αγγλία δεν θέλει και πολύ για να διαδοθεί. Οσο για τις ψηφιακές remastered εκδοχές όλων των στούντιο άλμπουμ των Μπιτλς, οι θαυμαστές των Σκαθαριών έπρεπε να περιμένουν 22 χρόνια για να τα αποκτήσουν. Το κάθε άλμπουμ θα περιέχει όλα τα κομμάτια αλλά και το αυθεντικό εξώφυλλο με το οποίο κυκλοφόρησε στη Μεγάλη Βρετανία.

Για μικρό χρονικό διάστημα, καθένα από τα 12 άλμπουμ των Fab Four, θα συνοδεύεται και από ένα ντοκιμαντέρ για τον τρόπο που ηχογραφήθηκε. Για πρώτη φορά, και σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα στην ιστοσελίδα της «Καθημερινής» (www.kathimerini.gr) και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, οι Μπιτλς μιλούν για το πώς ηχογράφησαν έξι από τα άλμπουμ που τους χάρισαν παγκόσμια αναγνώριση. Εξι βίντεο-ντοκουμέντα, διάρκειας 60-90 δευτερολέπτων το καθένα.

Εχει προγραμματιστεί όμως να κυκλοφορήσει και ένα σετ με 10 δισκάκια με γενικό τίτλο «Beatles in mono». Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να συμφιλιωθεί η νέα τεχνολογία με vintage μηχανήματα στα Abbey Road Studios στο Λονδίνο. Στο Amazon.co.uk μπορεί κανείς να παραγγείλει το box set «Τhe Beatles remastered in stereo», έναντι 169,98 λιρών. Το video game στην limited edition εκδοχή του κοστίζει 179,99 λίρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή