Μιούζικαλ, χορός και άνοιγμα στους Ελληνες στο Badminton

Μιούζικαλ, χορός και άνοιγμα στους Ελληνες στο Badminton

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. Με άνοιγμα σε ελληνικούς θιάσους και στόχο την προβολή της δουλειάς τους, ξεκινάει δυναμικά η νέα καλλιτεχνική περίοδος για το Θέατρο Badminton. Είναι πλέον η τρίτη χρονιά που έχει μπει στη ζωή μας γεμίζοντας τους τελευταίους δύο χειμώνες μας με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις εξόδου για όλη την οικογένεια. Οχι, η απόστασή του από το κέντρο της Αθήνας καθόλου δεν πτοεί και αν η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει μέρος των θεατών («κάτι που το βιώσαμε ήδη από τον Δεκέμβριο του 2008», όπως είπε και ο Μιχαήλ Αδάμ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του θεάτρου χθες σε συνέντευξη Τύπου), τα τρίτα γενέθλια του Μπάντμιντον προβλέπονται ξεχωριστά.

Θα δούμε μεγάλες παραγωγές από το εξωτερικό, κάτι που το περιμένουμε. Συγκεκριμένα δύο δημοφιλή μιούζικαλ το «Singing in The Rain» και την «Evita» των Αντριου Λόιντ Γουέμπερ και Τιμ Ράις. Πρωταγωνιστής του θεάτρου θα είναι όπως πάντα ο χορός με άξονα φέτος τη μουσική του Τσαϊκόφσκι. Ετσι,, έχουμε τον «Καρυοθραύστη» με τα «Universal Ballet» την περίοδο των γιορτών, την «Ωραία Κοιμωμένη» από τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης και την ανατρεπτική «Λίμνη των Κύκνων» του Μάθιου Μπορν που επιστρέφει έπειτα από έντονη επιθυμία του κοινού (θα θυμόσαστε ότι με αυτήν την παράσταση είχαν γίνει τα εγκαίνια του Μπάντμιντον τον Ιανουάριο του 2007).

Πάντως, η είδηση για φέτος είναι οι δύο ελληνικές παραστάσεις που θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου: «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος» του Δήμου Αβδελιώδη από τον Δεκέμβριο και οι «Εχθροί εξ Αίματος» των Αρκά και Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» τον ερχόμενο Απρίλιο. Για την ώρα όμως ας συγκεντρωθούμε στις συναυλίες της Spaghetti Western Orchestra, που ξεκινάει τις εμφανίσεις της την ερχόμενη εβδομάδα (16/9)…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή