Προσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Στιβ Τζομπς έκανε και πάλι το θαύμα του. Ο CEO της Apple παρουσίασε στην Καλιφόρνια μια νέα εκδοχή του iTunes, νέες τιμές για το iPod Touch και το Shuffle αλλά και ένα ολοκαίνουργιο iPod Nano με βίντεο, όλα φυσικά σε 3 ντιζάιν και αποχρώσεις που προκαλούν πρώτα το βλέμμα και μετά την τσέπη. Ορισμένοι μπορεί και να απογοητεύτηκαν καθώς περίμεναν την ανακοίνωση μίας ενσωματωμένης σταθερής κάμερας. Ομως θα πρέπει μάλλον να κάνουν υπομονή. Το Nano όμως, που κυκλοφορεί ήδη από χθες έχει και βίντεο κάμερα με ηχεία ώστε να μπορεί κανείς να τραβάει και να παρακολουθεί ταυτόχρονα βίντεο. Σε εφτά αποχρώσεις, μπορείς ακόμη και να ηχογραφείς μηνύματα και να ακούς ραδιόφωνο την ώρα που κάνεις τζόγκινγκ. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, τίμησε προχθές τον θρυλικό παρουσιαστή του CBS, Γουόλτερ Κρόνκαϊτ, λέγοντας ότι ο Κρόνκαϊτ απέσπασε τον τίτλο του πιο έμπιστου ανθρώπου στην Αμερική μέσα από σκληρή δουλειά και δέσμευση σε θεμελιώδεις αξίες. Ο Ομπάμα τόνισε ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά αλλά τον είχε αγγίξει με τη συμπεριφορά του.

Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Ελεν ΝτεΤζενέρις θα είναι κριτής στο πετυχημένο σόου American Idol, στη θέση της Πόλα Αμπντούλ. Η 51χρονη ΝτεΤζενέρις αρνήθηκε να εγκαταλείψει την προσωπική της εκπομπή αλλά όπως δήλωσε «πέθαινε να πει τα νέα σε όλους». Σαν άνθρωπος της τηλεόρασης τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό. «Εγώ είμαι η άποψη του κόσμου γιατί είμαι ακριβώς σαν κι εσάς», λέει στο τρέιλερ. «Δεν βλέπω τους διαγωνιζόμενους με κριτικό μάτι, με το μυαλό του παραγωγού. Τους κοιτάω σαν ένας άνθρωπος που θα αγοράσει τη μουσική τους και θα ταυτιστεί με αυτόν που είναι στη σκηνή». Στη θέση της, είχαν δοκιμαστεί μερικές βδομάδες πριν μπροστά στον φακό, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Κέιτι Πέρι, η Σάνια Τουέιν. Καμιά όμως δεν έφτασε μέχρι τον «τελικό». Η Ελεν διαθέτει τουλάχιστον χιούμορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή