ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΚΥΡΩΣΗ

– Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Βύρωνα «Kruder & Dorfmeister-Ravov Stellar» και «Για έναν Ερωτα» με τον Σταμάτη Κραουνάκη που ήταν προγραμματισμένες για τις 19 και 21 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Εξαργύρωση εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (Παλαιό Δημαρχείο, Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

– Εγκαίνια της έκθεσης του Σταύρου Μπαλτογιάννη με τίτλο «Χωρίς μοντέλο» στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη. Εως 25 Οκτωβρίου (Κουμπάρη 1, Κολωνάκι).

– Εγκαίνια της έκθεσης του Σπύρου Στούκα στην γκαλερί «Εκφραση Γιάννα Γραμματοπούλου». Εως 3 Οκτωβρίου (Βαλαωρίτου 9α).

– Εως 29 Σεπτεμβρίου διαρκεί η έκθεση «city-reality-show», μια διοργάνωση της «Τεχνόπολης» του Δήμου Αθηναίων και της Σχολής Βακαλό. «Τεχνόπολις» (Πειραιώς 100).

– Δεύτερο μέρος αφιερώματος στο συνθέτη Ιάννη Ξενάκη από το ΕΜΣΤ. Εως 11 Οκτωβρίου (Βασ. Γεωργίου 17-19 και Ρηγίλλης).

– «She speaks Greek Farsi». Εγκαίνια της έκθεσης της φωτογράφου και περφόρμερ Aphrodite Desiree Navab. Πειραματικός Χώρος Αρχιτεκτονικής Ερευνας R53, έως 10 Οκτωβρίου (Μνησικλέους 4-6, Πλάκα).

– «Ultraviolet». Εκθεση του Αγι Ζήτα στην Γκαλερί 7, έως 3 Οκτωβρίου (Ζαλοκώστα 7).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Βέμπερ, Χάιντν, Μπετόβεν από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα. Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη Βριλήσσια, 8.30 μ.μ.

– Ρεσιτάλ Κλασικού Τραγουδιού με την σοπράνο Αντωνία Καλογήρου και τον πιανίστα Χρύσανθο Αλισάφη στην αίθουσα του Μερόπειου Φιλανθρωπικού Σωματείου, στις 8 μ.μ. (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45).

– Γιώτα Νέγκα στον Κορυδαλλό, στις 9 μ.μ. Πλατεία 25ης Μαρτίου, είσοδος ελεύθερη.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

– Συνεχίζεται το αφιέρωμα «Κούβα: Μνήμες Επανάστασης» στο Σινέ Στέλλα, έως και αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου (Τενέδου 34, Κυψέλη, τηλ. 210-86.57.200). [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή