ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας. Διάρκεια έως 27 Σεπτεμβρίου.

– Τελευταία μέρα του αφιερώματος «Κούβα: Μνήμες Επανάστασης» στο Σινέ Στέλλα. Απόψε, προβολή της ταινίας «Είμαι η Κούβα» του Μιχαήλ Καλατόζοφ στις 8.30 μ.μ. και 11 μ.μ. (Τενέδου 34, Κυψέλη, τηλ. 210-86.57.200).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Συναυλία-αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας από το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum, σε συνεργασία με την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Με τους Dinara Alieva, Vardhui Khachatryan, Jaesig Lee και Jung-Hyun Moon. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 8.30 μ.μ. (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.333).

– Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός και Μπάμπης Στόκας σε συναυλία για τους πρόσφυγες στο Θέατρο Πέτρας.

– Φοίβος Δεληβοριάς στο Κηποθέατρο Παπάγου, 8.30 μ.μ.

– Εναρξη του Φεστιβάλ Ημέρες Μουσικής στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Τάσο Βενετοκλή. Διάρκεια έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Απόψε, Μότσαρτ και Βιβάλντι από τη Sofia Simfonieta υπό τη διεύθυνση του Svilen Simeonov, με τον Στάθη Σκανδαλίδη στο λαούτο. Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στις 9 μ.μ.

– Spaghetti Western Orchestra, έως και τις 25 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Μπάντμιντον (Αλσος Στρατού, Γουδί, τηλ. 210-88.40.600).

ΒΙΒΛΙΟ

– Ημερίδα με θέμα: «Η διδασκαλία των έργων του Γιάννη Ρίτσου στην εκπαίδευση: Προβλήματα και προβληματισμοί». Οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» τιμούν τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου της Αγγελικής Κώττη «Γιάννης Ρίτσος. Ενα σχεδίασμα βιογραφίας». Ιανός, 6 μ.μ. (Σταδίου 24).

– 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου «Για ένα Πράσινο Μέλλον – Greening the Future». Ζάππειο, έως 27 Σεπτεμβρίου.

ΑΚΥΡΩΣΗ

-Η θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, που ματαιώθηκε την Παρασκευή 11/9/09 στο Θέατρο του Αττικού Αλσους, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή