ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Αδελφοί. Τα παιδιά του Εβαρίστο ντε Κίρικο». Πολυδραστική πρωτοβουλία δέκα Ελλήνων και δέκα Ιταλών καλλιτεχνών με θέμα τη σιδηροδρομική γραμμή Μηλιές-Βόλος στο Πήλιο και τον κόσμο του Αλμπέρτο Σαβίνιο και του Τζόρτζιο ντε Κίρικο. Εως και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στα βαγόνια του τρένου της γραμμής.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– «Ο υδράργυρος ανεβαίνει!». Συναυλία για ένα πράσινο περιβάλλον με τους Ελληνες Maraveyas Ilegal και τους Δανούς Grand Avenue. Της συναυλίας θα προηγηθούν μαθητές, εκπρόσωποι των αντίστοιχων σχολείων τους, που θα μιλήσουν για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «It is getting hot! What are you going to do about it?» και τις προτάσεις τους για ένα πράσινο μέλλον. Συμμετέχει και η Αννα Τρεπεκλή με το συγκρότημά της, Made in Greece. Η εκδήλωση οργανώνεται από την Πρεσβεία της Δανίας, ΣΕΚΒ και τον ΣΚΑΪ. Ζάππειο, είσοδος ελεύθερη, 7 μ.μ. με 11 μ.μ.

– Αθηνά Ανδρεάδη στις Αίθριες Νύχτες στο Αίθριο των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στις 9 μ.μ. (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.333).

– Spaghetti Western Orchestra στο Θέατρο Μπάντμιντον, έως 25 Σεπτεμβρίου (Αλσος Στρατού, Γουδί, τηλ. 210-88.40.600).

– Τζαζ μελωδίες με το συγκρότημα Human Touch (David Lynch, Γιώτης Κιούρτσογλου και Σταύρος Λάντσιας) στο πλαίσιο των φθινοπωρινών εκδηλώσεων του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φ. Ανωγειανάκη – Κέντρο Εθνομουσικολογίας. 8.30 μ.μ. (Διογένους 1-3, Λουτρό Αέρηδων, Πλάκα).

– Αγνή Μπάλτσα και Σταύρος Ξαρχάκος και απόψε στο Ηρώδειο με «Τα τραγούδια της πατρίδας μου» (τηλ. 210-72.34.567).

ΘΕΑΤΡΟ

– «Ιστορίες από το μπαρ των χαμένων ψυχών» από το Εθνικό Θέατρο, τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και την ομάδα Imitating the dog, στο πλαίσιο του Creative Collaboration Project του British Council. Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, 9.30 μ.μ. και έως 20 Σεπτεμβρίου.

– Πρεμιέρα του έργου «Μπορούσες και καλύτερα» σε σκηνοθεσία της Πέπης Μοσχοβάκου στο Θέατρο Επί Κολωνώ, έως και 26 Σεπτεμβρίου. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, 9.30 μ.μ. (Ναυπλίου 12 και Λένορμαν, τηλ. 210-51.38.067).

– «Κάποιος θα ‘ρθει» του Γιον Φόσε από την ομάδα θεάτρου και τεχνών Κάρολος Κουν. Θέατρο Χώρα, 9 μ.μ. (Αμοργού 20, Κυψέλη, τηλ. 210-86.73.945).

ΧΟΡΟΣ

– «Ισμήνη» από την ομάδα χορού Syndram με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μενάνδρεια του Δήμου Κηφισιάς. Αίθριο Δημαρχείου, 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή