Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 21.30

Χορός… «on the run»

Η Deafult Company, μια ομάδα νέων χορευτών, περφόρμερ, μουσικών και θεατρολόγων, παρουσιάζει την παράσταση «on the run» στο θέατρο Αλκμήνη, έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Σκηνοθετεί η Καλλιρρόη Παπαδοπούλου ενώ η χορογραφία είναι της Default co. σε συνεργασία με τους χορευτές της, Β. Δημά, Ξ. Θεμελή, Μ. Μανωλιάδη, Α. Μπεζίκη, Α. Τσιάμογλου και Κ. Χρυσαφίδη.

ΗΡΩΔΕΙΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 20.30

Χοσέ Καρέρας

Απόψε εμφανίζεται ο Χοσέ Καρέρας στο Ηρώδειο, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, μαζί με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Ντέιβιντ Χιμένες. Συμμετέχουν η σοπράνο Σαμπίνα Πουέρτολας και ο βαρύτονος Ανχελ Οντένα. Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

ΠΑΠΑΓΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 21.00

Δάρρα -Παπαδημητρίου

Υστερα από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στο Κηποθέατρο Παπάγου ένα πρόγραμμα με τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, θεατρικά, αλλά και ποπ και ροκ. Μαζί τους, ο Γιώργος Φλωράκης και ο Ανδρέας Σμυρνάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή