ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 21.30

Χορός… «on the run»

Η Deafult Company, μια ομάδα νέων χορευτών, περφόρμερ, μουσικών και θεατρολόγων, παρουσιάζει την παράσταση «on the run» στο θέατρο Αλκμήνη, έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Σκηνοθετεί η Καλλιρρόη Παπαδοπούλου ενώ η χορογραφία είναι της Default co. σε συνεργασία με τους χορευτές της, Β. Δημά, Ξ. Θεμελή, Μ. Μανωλιάδη, Α. Μπεζίκη, Α. Τσιάμογλου και Κ. Χρυσαφίδη.

ΗΡΩΔΕΙΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 20.30

Χοσέ Καρέρας

Απόψε εμφανίζεται ο Χοσέ Καρέρας στο Ηρώδειο, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, μαζί με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Ντέιβιντ Χιμένες. Συμμετέχουν η σοπράνο Σαμπίνα Πουέρτολας και ο βαρύτονος Ανχελ Οντένα. Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

ΠΑΠΑΓΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 21.00

Δάρρα -Παπαδημητρίου

Υστερα από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στο Κηποθέατρο Παπάγου ένα πρόγραμμα με τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, θεατρικά, αλλά και ποπ και ροκ. Μαζί τους, ο Γιώργος Φλωράκης και ο Ανδρέας Σμυρνάκης.