Προτασεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία Πίτερ Μέρφι

Θεσσαλονίκη

Ο «πρίγκιπας» της ροκ Πίτερ Μέρφι, ηγετική φιγούρα των Bauhaus, ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του post punk, dark wave και gothic, δίνει συναυλία στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, απόψε, στις 9.30 μ.μ. (Εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών 2 χλμ., τηλ. 2310-428.088).

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

2ο Φεστιβάλ «Αniμαsyros»

Ερμούπολη, Σύρος

Το Διεθνές Φεστιβάλ και Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων Αniμαsyros συνεχίζεται έως και αύριο, φιλοξενώντας δημιουργούς από την Ελλάδα και τον κόσμο, που συμμετέχουν με έργα τους στο διαγωνιστικό τμήμα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται προβολές, εργαστήρια και σεμινάρια, στο Θέατρο Απόλλων και σε αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ερμούπολης.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ

Διεθνές συμπόσιο

Αίγινα

Εως τις 30 Σεπτεμβρίου διαρκεί το 1ο Διεθνές Συμπόσιο Κεραμικής στην Αίγινα, με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες κεραμίστες από διάφορες χώρες του κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος του συμποσίου θα είναι ανοιχτό στο κοινό με έκθεση, διαλέξεις και εργαστήρια. Στο Λαογραφικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την οικία και κτήμα Καραπάνου.

ΧΟΡΟΣ

Εlisa Monte Dance

Θεσσαλονίκη

Μια βραδιά χορού με ύφος τολμηρό, έντονο, παθιασμένο, αισθησιακό υπόσχεται το συγκρότημα Elisa Monte Dance, έχοντας γιορτάσει ήδη τα 25 χρόνια ζωής του. Εντυπωσιακός μοντέρνος χορός, με χορευτές από κάθε γωνιά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου & Παραλία, τηλ. 2310-895.939).

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Κουκλοθέατρο και Παντομίμα

Κιλκίς

Μια πολύχρωμη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, στο μοναδικό για την Ελλάδα Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχή χρονιά στην πόλη του Κιλκίς. Με καλλιτέχνες, κουκλοπαίκτες και θιάσους από την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Ωκεανία, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου. Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17, δίπλα στο Δημαρχείο) και Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς (έναντι Δημαρχείου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή