ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ημερίδα για την εκπαίδευση. «Διδασκαλία και μάθηση στο σημερινό σχολείο μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών (Γλώσσα – Ιστορία – Αρχαία Ελληνικά)». Μιλούν οι Τερέζα Γιακουμάτου, Ευγενία Ψυχογιού, Μαρία Ξεστερνού, Παναγιώτης Χαλούλος και Μαρία Ακριτίδου. Συντονίζει ο διευθυντής της Νέας Παιδείας Κώστας Αγγελάκος. Βιβλιοπωλείο Ιανός, 6 μ. μ. (Σταδίου 24).

– 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς. Από σήμερα και έως 13 Οκτωβρίου, με καλλιτέχνες, κουκλοπαίκτες και θιάσους από την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Κεντρική Βιβλιοθήκη έναντι του Δημαρχείου και τους δρόμους της πόλης.

– «Τέχνη και Πολιτική» και «Ο Boeuys και η άμεση δημοκρατία – 8 καλλιτεχνικές προσεγγίσεις». Εκθέσεις στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο των δράσεων του «Λεωφορείου για άμεση δημοκρατία» στην Αθήνα. Εως 3 Οκτωβρίου (Πειραιώς 256).

– «Νεανικές διαδρομές 2008 – 2009» του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου – Λυκείου Γέρακα. Εκθεση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, έως και αύριο (Ακαδημίας 50).

ΘΕΑΤΡΟ

– «Ο διχοτομημένος υποκόμης» του Ιταλο Καλβίνο, για δεύτερη χρονιά στο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης. Σκηνοθετεί ο Κώστας Γάκης. Δευτέρα και Τρίτη, 9.30 μ. μ. και Κυριακή, 7.30 μ. μ. (Θεμιστοκλέους 104 και Καλλιδρομίου, τηλ. 210-38.26.185).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Συνάντηση γεύσης και μουσικής στο Birthday Festival Zithos ’09. Συμμετέχουν ο Χρήστος Θηβαίος (απόψε), το Sindos Concert Band (αύριο), η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη με σολίστ τον Μανώλη Μητσιά (1/10), η ορχήστρα Εστουδιαντίνα με σολίστ τη Γλυκερία (2/10), ο Λουδοβίκος των Ανωγείων (3/10) και οι Pappas Family (4/10) Εναρξη, 9 μ. μ. (Λευκός Πύργος και Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).

ΑΚΥΡΩΣΗ

– Οι προγραμματισμένες για τις 27 και 29 Οκτωβρίου συναυλίες του Ζέλκο Γιοξίμοβιτς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δεν θα πραγματοποιηθούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή