ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 4 Νοεμβρίου ξεκινάει το πρόγραμμα της Σχολής Διδασκαλίας της Ιστορίας της Τέχνης, με μαθήματα κάθε Τετάρτη, έως και τον Μάρτιο του 2010 (Πληροφορίες στο τηλ. 210-36.09.689).

Εναρξη των διαλέξεων του Στέλιου Ράμφου πάνω στο έργο του Νίτσε «Η Γενεαλογία της Ηθικής». Κάθε Τετάρτη στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη, 6 μ.μ. με 8 μ.μ. (Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν, Κολωνάκι).

Διάλεξη του Karl-Heinz Tritschler στο πλαίσιο της δράσης «Λεωφορείο για άμεση δημοκρατία» στην Μπιενάλε «Heaven» στο Δέλτα Φαλήρου. Εναρξη, 6 μ.μ. Παράλληλα, σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται συνομιλίες, multimedia και εργαστήρια στο Λεωφορείο, από τις 10 π.μ. έως και τις 10 μ.μ.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Συνεχίζεται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Κιλκίς έως και τις 13 Οκτωβρίου, με καλλιτέχνες, κουκλοπαίκτες και θιάσους από την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Κεντρική Βιβλιοθήκη έναντι του Δημαρχείου και τους δρόμους της πόλης.

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μπούρα «Διασκευάζοντας μετ’ ευτελείας» (εκδ. Φαρφουλάς) στο βιβλιοπωλείο Ιανός, 8 μ.μ. Συμμετέχουν οι Χαρά Μπακονικόλα, Λαμπρίνα Μαραγκού, Διαμαντής Καράβολας, Αλεξάνδρα Λαδικού, Ρούλα Πατεράκη και Μίνα Χειμώνα (Σταδίου 24).

«Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!» (εκδ. Μεταίχμιο). Παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Σιδέρη στο βιβλιοπωλείο Διάμετρος στη Χαλκίδα, 7.30 μ.μ. (πάροδος Ιφιγενείας).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου εμφανίζεται στο Αμερικανικό Κολλέγιο σε μια συναυλία αφιερωμένη στο περιβάλλον (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, πληροφορίες στο τηλ. 210-92.43.760).

Συνεχίζεται η συνάντηση γεύσης και μουσικής στο Birthday Festival Zithos ’09 με την εμφάνιση σήμερα του Sindos Concert Band. Εναρξη, 9 μ.μ. Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή