ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος με τον Jim Gianopulos, 11.30 μ.μ. Ιερά Οδός και Μεγ. Αλεξάνδρου.

– Αφιέρωμα στους Ελληνες της Πόλης από το Metropolis. Ομιλίες, προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων και συναυλίες έως και 28 Νοεμβρίου. Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη.

– Διάλεξη της Τζένης Μαστοράκη για το έργο της. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 7 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας που διανέμονται από τις 5.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ομιλία του Χρύσανθου Χρήστου με θέμα: «Ο Φουτουρισμός ως κίνημα ανανέωσης. Εκατό Χρόνια από τη γέννησή του». Ακαδημία Αθηνών, 7 μ.μ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

– Εκθεση με έργα του Γιάννη Γαΐτη στην γκαλερί Καλφαγιάν έως 31 Δεκεμβρίου. Χάρητος 11, Κολωνάκι.

– Εγκαίνια της έκθεσης της Βανέσσας Αναστασοπούλου στην γκαλερί K-art. Σίνα 54.

– «Iconic images from the cinema». The Image Gallery, έως 24 Δεκεμβρίου. Αμαλίας 36.

ΒΙΒΛΙΟ

– Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Κ. Λυμπεράτου «Οικονομία, Πολιτική και Εθνική Ιδεολογία» (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης) από τους Αγγελική Κωνσταντακοπούλου, Παρασκευά Ματάλα και Χρήστο Χατζηιωσήφ. Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, 7 μ.μ. Ακαδημίας 23.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Αλέκος Φασιανός» (εκδόσεις Αδάμ-Πέργαμος). Μιλούν οι Μάνος Ελευθερίου και Ηλίας Λογοθέτης. Adam Gallery, 12 το μεσημέρι. Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ηλίας Λάγιος – Ποιήματα» (εκδ. Ικαρος) από τον Αριστοτέλη Σαΐνη, τον Κώστα Κουτσουρέλη και τον Δημήτρη Κοσμόπουλο. Συντονίζει ο Νάσος Βαγενάς. Μουσείο Μπενάκη, 7.30 μ.μ. Κουμπάρη 1, Κολωνάκι.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– «Τα φιλιά σου είναι φωτιά» με την Diamanda Galas στο Παλλάς. Βουκουρεστίου 5, τηλ. 210-32.13.100.

ΘΕΑΤΡΟ

– «Ο Πίθηκος Ξουθ ή τα Ηθη του Αιώνος» του Ι. Πιτσιπίου. Δραματοποιημένη διάλεξη (performance lecture) με αφορμή τα 150 χρόνια από την πρώτη έκδοση του βιβλίου «Η προέλευση των ειδών» του Κάρολου Δαρβίνου. Στο πλαίσιο των σχετικών εορταστικών εκδηλώσεων του Βρετανικού Συμβουλίου στην Αθήνα. Θέατρο Φούρνος, 9.15 μ.μ. Μαυρομιχάλη 168, τηλ. 210-36.92.336.

– «Χώρος Αμλετ» από την Ιωάννα Ρεμιεδάκη και την ομάδα Ισον Ενα, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, έως και 29 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Φωκίωνος Νέγρη 42.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή