Μελωδική Νταϊάνα Κραλ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Μαλακάσα, Πέμπτη 24 Ιουνίου, Sonisphere και Metallica. Εγινε χαμός. Υπό βροχή 40.000 παθιασμένοι «μεταλάδες», αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες που μούλιαζαν τα ρούχα τους, τραγουδούσαν το Unforgiven και χοροπηδούσαν με το One. Τέσσερις ημέρες αργότερα, στο ίδιο μέρος, οι Ramstein έστειλαν τα δικά τους vibes στο επίσης παθιασμένο κοινό σε ένα σόου μεγάλου συγκροτήματος.

Ομορφη βραδιά

Το βράδυ της Κυριακής, όμως, στο ίδιο μέρος συνέβη κάτι διαφορετικό. Καρεκλίτσες περίμεναν όσους λίγους βρέθηκαν για να ακούσουν την Καναδή τραγουδίστρια και το κουαρτέτο της. Ο κόσμος ήταν λίγος, πολύ λίγος. Λίγο το ακριβό εισιτήριο, λίγο τα χιλιόμετρα ώς το Terra Vibe και οι καρεκλίτσες μπροστά στη σκηνή δεν γέμισαν.

Ομως, η βραδιά ήταν πολύ όμορφη. Η Νταϊάνα Κραλ είχε πολλή όρεξη και ταξίδεψε τον κόσμο σε jazzy μονοπάτια, σε ρυθμούς που εναλλάσσονταν από την απαλή τζαζ στη χορευτική swing. Επιλέγοντας τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια του άντρα της Ελβις Κοστέλo, δισκεύασε επίσης το Dancing Cheek to Cheek του Λούις Αρμστρονγκ ή το Jockey Full of Bourbon του Τομ Γουέιτς και άφησε τους λίγους που παραβρέθηκαν εκεί ικανοποιημένους.

Αυτή τη φορά φύγαμε χωρίς στριμωξίδι και μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα κατά την έξοδο. Ηταν μια βραδιά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει στη Μαλακάσα. Μια βραδιά ήρεμη, μελωδική και ρομαντική.

Ρόκγουεϊβ

Σειρά έχει το Rockwave, το διαχρονικότερο μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας που για πρώτη φορά από την έναρξή του θα είναι χωρίς μέταλ μέρες, καθώς το μέταλ κοινό ικανοποιήθηκε και με το παραπάνω από τα Sonisphere και Ramstein.

Αυτή τη φορά, στις 8, 10 και 11 Ιουλίου το Rockwave θα είναι χορευτικό. Headliners θα είναι οι Fatboy Slim, DJ Shadow, Black eyed peas, Massive attack, ενώ θα εμφανίζονται και οι δικοί μας Αγγελάκας και Κωνσταντίνος Β. Στο Rockwave θα έχει σίγουρα στριμωξίδι κατά την έξοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή