Προτασεις

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Επιστροφή στο «σπίτι»

Θεσσαλονίκη

Με την τελευταία έκθεσή της στην γκαλερί Ρωμανού 7, η Καίτη Θεοδώρου και τα έργα της «επιστρέφουν στο σπίτι», αφού τα έργα που εκτίθενται έχουν από σύμπτωση ζωγραφιστεί σ’ αυτόν τον ίδιο χώρο που ήταν για 40 χρόνια το σπίτι και το εργαστήριο της καλλιτέχνιδος. Εως 6 Νοεμβρίου. Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Αποδομώντας τον καμβά

Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης η έκθεση με τίτλο «Αποδομώντας τον καμβά / Επινοώντας την εικόνα: Εργα από τη συλλογή Αντώνη και Αζιας Χατζηιωάννου» σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ιριδας Κρητικού. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Δημητρίων που οργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η αντιδημαρχία Πολιτισμού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθνική Πινακοθήκη

Ναύπλιο

Η Εθνική Πινακοθήκη και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου συνεχίζει και φέτος τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο παράρτημά της στο Ναύπλιο, με μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Στόχος είναι οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με σπουδαία έργα τέχνης, να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους και τη φαντασία τους και να καλλιεργήσουν τη μνήμη και την παρατηρητικότητά τους. Τηλ. 27520-21.915.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση αποφοίτων

Θεσσαλονίκη

Εργα που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης δημιουργίας (ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, φωτογραφία, εγκαταστάσεις, περιβάλλοντα, video art, εικαστικές παρεμβάσεις στον χώρο, καλλιτεχνικά δρώμενα – performances κ.ά.) των αποφοίτων του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ παρουσιάζονται στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, έως τις 28 Νοεμβρίου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Γιώργος Μήλιος

Τρίκαλα

Ο χώρος πολιτισμού Alma φιλοξενεί την έκθεση «Εικόνες της ζωής σε μοντέρνα γραφή» με έργα του Γιώργου Μήλιου. Η αίθουσα περνάει σε μια νέα φάση της λειτουργίας της, φιλοδοξώντας να καλύψει ένα κενό σε σχέση με την τακτική παρουσίαση εικαστικών έργων στην πόλη των Τρικάλων, αλλά και να παρουσιάσει και μια σειρά παράπλευρων δραστηριοτήτων με εκπαιδευτικό και μορφωτικό χαρακτήρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή