Από τις Χρυσές Σφαίρες στον ΣΚΑΪ

Από τις Χρυσές Σφαίρες στον ΣΚΑΪ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα κλέβει την παράσταση στην ολοκαίνουργια δικαστική σειρά του ΣΚΑΪ «The good wife», που θα προβάλλεται στη ζώνη «Perfect 10» από αύριο, ανήμερα την 28η Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη, στις 22.00. Κεντρικό πρόσωπο της σειράς, που προτάθηκε για 14 βραβεία και μεταξύ άλλων απέσπασε Χρυσή Σφαίρα α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνείας της πρωταγωνίστριας Τζουλιάνα Μαργκούλις, είναι μια συνήγορος υπεράσπισης, σύζυγος και μητέρα, ονόματι Αλίσια, η οποία βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα όταν ο σύζυγός της, διάσημος εισαγγελέας στο Σικάγο, φυλακίζεται εξαιτίας ενός πολιτικού σκανδάλου, με ροζ αποχρώσεις. Η ηρωίδα μαζεύει τα κομμάτια της και ξαναμπαίνει στον εργασιακό στίβο, ως ασκούμενη σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο, δίπλα σε έναν αγαπημένο παιδικό της φίλο. Η πρώτη υπόθεση που αναλαμβάνει αφορά την επανεκδίκαση μιας γυναίκας, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της… Συμπρωταγωνιστούν οι Matt Czuchry, Archie Panjabi, Graham Ρhillips.

Την τιμητική του είχε το Alter χθες στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που του επέβαλε πρόστιμα ύψους 60.000 ευρώ. Το Alter θα δώσει 30.000 ευρώ για τη μετάδοση από τον «Κίτρινο Τύπο» του Μ. Τριανταφυλλόπουλου (στις 19/4) συνέντευξης του Χρ. Ξηρού, η οποία εξυμνούσε την τρομοκρατία. Το κανάλι θα δώσει άλλες 15.000 ευρώ για παράλειψη σήμανσης πριν από διαφημιστικά μηνύματα (16/6) και άλλα τόσα (15.000 ευρώ) για υποβάθμιση ποιότητας και κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας από το «Ζαμανφού» της Αννίτας Πάνια της 23/6. Με πρόστιμο 40.000 ευρώ φιλοδώρησε το ΕΣΡ το Ζευς TV Λάρισας για υπέρβαση διαφημιστικού χρόνου, δικτύωση άνευ αδείας, πρόγραμμα χωρίς σήμανση, καθώς και επειδή, αν και είναι ενημερωτικό, δεν μεταδίδει ειδήσεις, με βάση στοιχεία της 18/3 και 7/4. Ακόμη επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Real FM Αττικής για ποιοτική υποβάθμιση και παραβίαση κανόνων για τους ανηλίκους από την εκπομπή του Γ. Τράγκα, ενώ ποσό 3.000 ευρώ θα δώσει το Κανάλι 5 Καβάλας για υπέρβαση του πενταώρου δικτύωσης και εκπομπή χωρίς λογότυπο.

Δύο ακόμη ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ αρχίζουν σήμερα. Ο «Εξάντας» του Γιώργου Αυγερόπουλου, που κάνει πρεμιέρα με το ντοκιμαντέρ «Πουλώντας αέρα» (22.00), και θέμα μια καινούργια χρηματιστηριακή αγορά, την «αγορά του άνθρακα», που αναπτύσσεται ραγδαία. Αμέσως μετά (23.00), αρχίζει η νέα εκπομπή για την «Ευρώπη των 27» με παρουσιαστή τον Κώστα Αργυρό και θέματα ευρωπαϊκά, την εξέλιξη των οποίων πρέπει να γνωρίζουμε. Την Πέμπτη 28/10, ο Κ. Βαξεβάνης στο «Κουτί της Πανδώρας» (ΝΕΤ, 23.45) με υπότιτλο «Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο!» ασχολείται με τον αντικαπνιστικό νόμο και την ιστορία κυριαρχίας του τσιγάρου στη χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή