ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Σπουδαία μουσική βραδιά, απόψε (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης και με μαέστρο τον διάσημο Ζορζ Πρετρ. Σολίστ, οι αδελφές Λαμπέκ. Εργα Μπραμς και Πουλένκ. Μία ακόμη συναυλία θα δοθεί αύριο.

– «Σύγχρονη Εκκλησιαστική Τέχνη. Αρχιτεκτονική και Ζωγραφική». Εκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών.

– «To lose Lautrec», είναι ο τίτλος της παράστασης που παρουσιάζει το Χοροθέατρο του ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης (24-28/11 και 1-5/12, ώρα 21.00). Σκηνοθεσία-χορογραφία: sinequanon.

– «Ξεχασμένη φρουρά», το νέο βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα παρουσιάζεται σήμερα (19.00) στο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης των εκδόσεων Καστανιώτη, οδός Θεμιστοκλέους. Μιλούν οι Ι. Καρυστιάνη, Μ. Λυμπεροπούλου, Θ. Νιάρχος.

– Ομιλία της Serafina Cuomo, του Πανεπιστημίου Birkbeck, απόψε (19.00) στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Ν. Δούκα 4) με θέμα «Λογαριασμοί και δημοκρατία στην Κλασική Αθήνα».

– «Μικρές Οδύσσειες» του Μάρκου Γκαστίν, μια ταινία με οκτώ μετανάστες – πρωταγωνιστές, προβάλλεται σήμερα (18.30) στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14-16) στο πλαίσιο του αφιερώματος «50 χρόνια ελληνική μετανάστευση στη Γερμανία».

– Το οικονομικό «θρίλερ» του Harry Markopolos «Κανείς δεν ήθελε ν’ ακούσει» (εκδ. Παπαδόπουλος) παρουσιάζεται σήμερα (12.30) στον «Ιανό» (Σταδίου 24). Μιλούν οι Αλ. Παπαδόπουλος, Κ. Μητρόπουλος, Μπ. Παπαδημητρίου.

– «Freak Show», από τη θεατρική ομάδα Tandem στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).

– «Πειραιάς. Μια περιπλάνηση στην ιστορία, τη λογοτεχνία και τα τραγούδια του». Το βιβλίο της Βάννας Πανδή-Αγαθοκλή (έκδοση ΧΕΝ Νέου Φαλήρου) παρουσιάζεται σήμερα (19.00) στο Θέατρο «Κάτω απ’ τη Γέφυρα» (ΗΣΑΠ Ν. Φαλήρου).

– Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Θέατρο «Χώρα» (Αμοργού 20, Κυψέλη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή