Προτασεις

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Τrey McIntyre Ρroject

Θεσσαλονίκη

Από Beatles και Beck μέχρι Σοπέν, Μπετόβεν, κάντρι και τζαζ οδηγούν τα βήματα του πρωτοποριακού σχήματος μοντέρνου χορού «Trey McIntyre Project», που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία εμφάνιση απόψε, στις 9 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, αύριο, 20 Μαρτίου, διοργανώνεται ανοιχτό εργαστήρι για σπουδαστές χορού που έχουν εισιτήριο της παράστασης, στο φουαγιέ του Μεγάρου (25ης Μαρτίου & Παραλίας, τηλ. 2310-895.938-9).

ΘΕΑΤΡΟ

«Κατσαρίδα»

Τρίκαλα, Βόλος

Το «μιούζικαλ δρόμου» του Βασίλη Μαυρογεωργίου, η παράσταση «Κατσαρίδα», ολοκληρώνει την περιοδεία της με τον αποψινό σταθμό στα Τρίκαλα (Δημοτικό Θέατρο) αλλά και στον Βόλο (Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής), αύριο και μεθαύριο, 20 και 21 Μαρτίου.

ΕΚΘΕΣΗ

Ελληνικές συναγωγές

Ιωάννινα

Τη φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Ιερά και Σύμβολα. Οι Συναγωγές της Ελλάδας» των Σαμουήλ Νεγρίν και Ιωάννη Παναγάκου παρουσιάζει η ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος, την Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Διώνη» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων, έως 14/5.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ανθρώπινα τοπία»

Θεσσαλονίκη

Στην έκθεση «Ανθρώπινα τοπία» («Human landscapes»), εργάτες από διάφορα μέρη της Τουρκίας πρωταγωνιστούν στον φακό του Γερμανού σκηνοθέτη, φωτογράφου και συγγραφέα Ντίτερ Ζάουτερ, με φόντο το Δέλτα του Κεράτιου Κόλπου στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο δημιουργός ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Εως 20/3 (Αποθήκη Β1, Λιμάνι).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Searching the Ηouse»

Ξάνθη

Το σπίτι ως μνημείο, μαυσωλείο, αποθήκη αναμνήσεων, ανθρώπινο πορτρέτο, φυλακή, θεραπευτήριο… Το σπίτι έχει την τιμητική του στα έργα του Αντώνη Παπαδόπουλου, που παρουσιάζονται από σήμερα και έως τις 9 Απριλίου στον χώρο τέχνης «Ορφέως 20», στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή