ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομάδα Υψιλον ανεβάζει την παράσταση χορού «Επτά θανάσιμα αμαρτήματα», σε σκηνοθεσία-χορογραφία Αγγελικής Στελλάτου και μουσική Σταύρου Γασπαράτου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (9 μ. μ.).

– Πρεμιέρα της παράστασης «Η απολογία του Θεόφιλου Τσάφου» του Νίκου Κούνδουρου, σε σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη και με τον Νίκο Πανόπουλο στον ομότιτλο ρόλο, στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και ώρα 9.30 μ. μ.

– Εναρκτήρια εκδήλωση του κύκλου «Γλώσσα και Ποίηση», που διοργανώνει η Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5), με προσκεκλημένους γνωστούς Ελληνες ποιητές, στις 8.30 μ. μ.

– Ρεσιτάλ πιάνου του διακεκριμένου σολίστ Παναγιώτη Τροχόπουλου σε έργα των Rachmaninov, Scriabin, Medtner, Liszt και Alkan στο Ωδείο Αθηνών (8 μ. μ.).

– Εγκαίνια της έκθεσης του Γάλλου δημιουργού Gilles Mermet «Το μεγαλείο της Φύσης: Εντομα και Φυτά», που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1), στη 1 μ. μ.

– Η βωβή ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη Ερνστ Λούμπιτς «Η αγριόγατα του βουνού» (1921), με την Pola Negri στον ρόλο του βαμπίρ, προβάλλεται στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14-16) με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από τους Νίκο Πλάτανο, Τηλέμαχο Μούσα και Νίκο Γιούσεφ (8.30 μ. μ.).

– Το βιβλίο του συγγραφέα και ποιητή Κωνσταντίνου Μπούρα «Ελευθερίας Ανατολή» παρουσιάζουν οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24), στις 8.30 μ. μ.

– Μέχρι τις 30 Μαρτίου συνεχίζεται η έκθεση «Εμμονές και οικειότητα – Το σώμα στο σύγχρονο αυστριακό σχέδιο» στο Ιδρυμα Θεοχαράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή