ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Δημήτρης Σγoύρος ερμηνεύει τη «Φαντασία σε ντο μείζονα» του Σούμαν και τη «Σονάτα σε σι ελάσσονα» του Λιστ στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (8.30 μ. μ.).

– Συζήτηση με θέμα «Επιστήμη και θρησκεία: Μια δύσκολη σχέση;» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με ομιλητές τους Paolo Flores d’ Arcais, Σταύρο Ζουμπουλάκη και Στάθη Ψύλλο (7 μ. μ.).

– Αφιέρωμα στη Φλέρυ Νταντωνάκη στο Ρουφ (Κωνσταντινουπόλεως 10) με προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Φλέρυ – Τρελή του φεγγαριού», ομιλίες και ζωντανή μουσική από τους Δημήτρη Αρναούτη, Μαρίζα Κωχ κ. ά. (9.30 μ. μ.).

– Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Εμίρ Κουστουρίτσα και των The No Smoking Band στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (4 Απριλίου) και Αθηνών (5 και 6 Απριλίου) συνεχίζεται στα ταμεία του Μεγάρου.

– Η ελληνική συμμετοχή στη 12η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας με τίτλο «Κιβωτός: Παλαιοί σπόροι για νέες καλλιέργειες» και τα αποτελέσματα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού «Αθήνα x4» εκτίθενται από σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

– Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή μετατρέπεται σε όπερα από τον Θεόδωρο Στάθη και παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Νίνα Λοτσάρη και τη συμμετοχή της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Ραφαήλ Πυλαρινού (8 μ. μ.).

– Εκθεση του Παλαιστίνιου φωτογράφου Tarek Al-Ghou ssein, με τίτλο «E series», φιλοξενείται στην γκαλερί Kalfayan (Χάρητος 11) μέχρι τις 7 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή