ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομάδα χορού «The Forsythe Company» από τη Γερμανία παρουσιάζει την παράσταση «Yes we can’t» του William Forsythe στο Κτίριο Δ΄ της Πειραιώς 260, στις 9 μ.μ.

– Η Martha Moreleon και το κουιντέτο Cara Latino από τη Λατινική Αμερική εμφανίζονται στον κήπο του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων (Διογένους 1 – 3) στις 8.30 μ.μ.

– Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη (9.30 μ.μ.).

– Πρόσκληση ενδιαφέροντος από τη Λυρική Σκηνή για έργα σύγχρονης όπερας Ελλήνων συνθετών, που θα συμπεριληφθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ερχόμενης σεζόν (τηλ: 210-37.11.330).

– Η παράσταση του Αρη Ρέτσου «Θρόνος Ατρειδών» ανεβαίνει απόψε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών (9 μ.μ.).

– To θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει το μιούζικαλ δρόμου «Κατσαρίδα» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι (9 μ.μ.).

– Η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στην «Τεχνόπολις» και ώρα 9.30 μ.μ.

– Συναυλία των Judas Priest στο πλαίσιο της τελευταίας τους περιοδείας, στην Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου), με τη συμμετοχή των Whitesnake, Opeth κ. ά. (από τις 5.15 μ.μ.).

– Εκθεση φωτογραφιών του James Robertson από το αρχείο του Μουσείου Μπενάκη με τίτλο «Αθήνα και Ελληνικές Αρχαιότητες 1853-1854» φιλοξενείται στο Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου ως τις 21 Αυγούστου.

-Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τη διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας και συναυλία λατινοαμερικανικής μουσικής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (7.30 μ μ.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή