ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η όπερα του Μοντεβέρντι «Η στέψη της Ποππαίας» παρουσιάζεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε μουσική διεύθυνση Μάρκελλου Χρυσικόπουλου και σκηνοθεσία Αποστολίας Παπαδαμάκη (9 μ.μ.).

– Τα βιβλία της Βικτωρίας Θεοδώρου «Πελαγινή» και «Δραπέτις», καθώς και το δοκίμιο «Ελάσσονες τόνοι σε μείζονες κλίμακες στην ποίηση της Βικτωρίας Θεοδώρου» του καθηγητή Θ. Πυλαρινού παρουσιάζουν οι εκδόσεις Κεδρισός στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24), στις 8 μ.μ.

– Η Γιασεμί Κηλαηδόνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαράν Αθά» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι (9 μ.μ.).

– Εργα των Στ. Δασκαλάκη, Μ. Μαδένη, Μ. Μανουσάκη, Τ. Μαντζαβίνου, Χρ. Μπότσογλου, Θ. Πανταλέων, Γ. Ρόρρη και άλλων εικαστικών εκτίθενται στην αίθουσα τέχνης K-art (Σίνα 54) ώς τις 16 Ιουλίου.

– Προβολή της ταινίας «The Outlaw and his wife» (1918) με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου, στο Ιδρυμα Κακογιάννης (9 μ.μ.).

– Οι Thirty Seconds to Mars εμφανίζονται στην πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου) με ένα σόου που έχουν ετοιμάσει ειδικά για το ελληνικό κοινό (οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 μ. μ.).

– Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφιών και κειμένων με τίτλο «Μάρτυρες της Λήθης», που διοργανώνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και η εφημερίδα El Pais στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23), στις 8 μ.μ.

– Βραδιά ελεύθερης ανάγνωσης ποιημάτων στην αυλή της Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι, διοργανώνουν οι εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή