Προ-βολες

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν υπήρχε νόσος, πώς θα λεγόταν; Τον τελευταίο καιρό διεθνείς ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά ασχολούνται με «λαμπερούς» γάμους. Στα εγχώρια μέσα η αναμετάδοση της είδησης γίνεται πάντα με την φράση-κλισέ «ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας», ακόμη και αν ο γάμος έγινε σε παραλία. Ποια φορούσε το ωραιότερο νυφικό; Ποιος ήταν ο γάμος της δεκαετίας; Του αιώνα; Οπως και να ‘χει, είναι προκλητικό να διαβάζεις όλες αυτές τις απίστευτες -και όμως αληθινές-λεπτομέρειες.

Φήμες, κουτσομπολιά, κυρίως όμως ντοκουμέντα. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δοκιμάζουν την τύχη τους σαν μάστερ σεφ στον Καναδά (για την ιστορία ο γάμος τους στοίχισε 23 εκατ. ευρώ), την ίδια στιγμή που η αδερφή της νύφης του Μπάκιγχαμ γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό Tatler (με φωτογραφία αρχείου). Με τον όχι και τόσο κολακευτικό τίτλο «Pippa. The bottom line», αλλά και «Pippa phenomenon». Αντίθετα, το τεύχος Αυγούστου της βρετανικής Vogue έχει στο εξώφυλλο την Κέιτ Μος (για 28η ίσως φορά) με τίτλο «γνωρίστε την κ. Τζέιμι Χινς».

Η νύφη στο Μονακό (που δεν το έσκασε τελικά) δεν φορούσε ΜακΚουίν, ούτε Πράντα, αλλά Αρμάνι, αφού ο Ιταλός σχεδιαστής παραβρέθηκε και στον τριήμερο εορτασμό των νεονύμφων (που κόστισε 65 εκατ. δολάρια) για δημόσιες σχέσεις. Η Σαρλίν Γουίτστοκ και ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχαν τη Ναόμι Κάμπελ και τον Νικολά Σαρκοζί (σόλο) ανάμεσα στους 3.500 καλεσμένους, αλλά η Κέιτ Μος, σαν σούπερ μοντέλο, είχε στον δεύτερο γάμο της ζωής της τους Ρόλινγκ Στόουνς να παίζουν λάιβ στο γαμήλιο πάρτι, μαζί με Ιγκι Ποπ, Μπράιαν Φέρι, Σίρλεϊ Μπάσεϊ, Μπεθ Ντίτο…

«Οταν το Γκλάστονμπερι συναντά το Ριτζ». Και σχεδίασε και το νυφικό της ο Τζον Γκαλιάνο (ο οποίος πήγε και στον γάμο) για να στείλει και ένα μήνυμα στο κοινό της. Γάμος που στοίχισε 500.000 λίρες… Πάντως για να ξέρουν και η Κέιτ (η εστεμμένη) και η Σαρλίν (η επίσης εστεμμένη), η Κέιτ (η σκέτη) έφυγε από το πάρτι της για μήνα του μέλιτος με ελικόπτερο. Και λευκό κοστούμι. Οι καλεσμένοι τους αποχαιρέτησαν με νεροπίστολα. Απελευθερώθηκαν 50 λευκά περιστέρια. Και οι νεόνυμφοι έστειλαν σε όλους τους ντόπιους, στο Κότσγουολντς, από μια σαμπάνια με το σημείωμα: «Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή και την κατανόησή σας. Με πολλή αγάπη, Τζέιμι και Κέιτ». Παρακαλούμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή