ΑΤΖΕΝΤΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο κορυφαίος Ρώσος σκηνοθέτης Νικολάι Κολυάντα παρουσιάζει τη δική του, ανατρεπτική εκδοχή του σαιξπηρικού «Αμλετ» στο κτίριο Η΄ της Πειραιώς 260, στις 9 μ.μ.

– Τριήμερο σεμινάριο με θέμα «Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών για τη βελτίωση των λειτουργιών του κράτους και την έξοδο από την κρίση» πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην Ερμούπολη Σύρου (6.30 μ.μ.).

– Την κωμωδία «Ο απηλπισμένος σύζυγος» του Δημοσθένη Μισιτζή ανεβάζει το θέατρο «Τέττιγες», σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Βαρδαρού, στο Θέατρο Πέτρας και ώρα 9.30 μ.μ.

– Ο σαξοφωνίστας, τραγουδιστής και συνθέτης Δημήτρης Βασιλάκης συμπράττει επί σκηνής με τη Βρετανίδα τζαζ ντίβα Juliet Kelly στο Ανοιχτό θέατρο Λάκκας, στη Μύκονο (9.30 μ. μ.).

– Προβολή της ταινίας «Μother Joan Of The Angels» του Jerzy Kawalerowicz (1961) στην ταράτσα του Bios (Πειραιώς 84), στις 9.30 μ. μ.

– Εναρξη του 1ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους στον πολυχώρο 8Δυτικά (Λ. Αθηνών 387), από τις 8 μ. μ.

– Τη σύγχρονη όπερα μυστηρίου «Fiammifero» παρουσιάζει η ομάδα λυρικού τραγουδιού Oper (O) στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 134), σήμερα, αύριο και μεθαύριο στις 9.30 μ.μ.

– Με τη συναυλία των Domenica ξεκινάει απόψε το νέο Ηappy Shows Festival στο Holly Bar (Κωνσταντινουπόλεως 70), στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή