Εγγονή του Κένεντι στο Χόλιγουντ

Εγγονή του Κένεντι στο Χόλιγουντ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο σύμπαν του Χόλιγουντ εισέρχεται η Κάθλιν Κένεντι, η «Κικ» όπως την αποκαλούν, κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι του Νεότερου. Οπως γράφτηκε στον αμερικανικό Τύπο, έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ρόλο στο πιλοτικό επεισόδιο του «More As This Story Develops» του ΗΒΟ, μιας παραγωγής του Ααρών Σόρκιν. Η δραματική αυτή σειρά αναφέρεται στον κόσμο της καλωδιακής τηλεόρασης. Η 23χρονη εγγονή του θρυλικού Ρόμπερτ Κένεντι αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιo του Στάνφορντ και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Ινστιτούτο Θεάτρου και Κινηματογράφου Λι Στράσμπεργκ. Επαγγελματικός της σύμβουλος είναι η ηθοποιός Τσέριλ Χάινς, η νέα φίλη του μπαμπά της, η οποία τη βοήθησε να έρθει σε επαφή στο Λος Αντζελες με παραγωγούς και υπεύθυνους casting. Ας μην ξεχνάμε ότι ο προπάππους της Κικ, ο Τζόζεφ Π. Κένεντι, ήταν κάποτε ο άρχοντας του Λος Αντζελες, αφού είχε ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής RKO, ένα από τα «Μεγάλα Πέντε» (Big Five) στούντιο κατά τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ.

Με τον εύγλωττο τίτλο «Γονείς από κούνια» και οικοδέσποινα τη Νόνη Δούνια, αρχίζει στον ΣΚΑΪ, την Κυριακή, στις 14.00, μια νέα εκπομπή, που εστιάζει στο μεγάλωμα των παιδιών έως την εφηβεία. Τις απόψεις τους καταθέτουν ειδικοί. Ο σταρ του Χόλιγουντ, Γουίλ Σμιθ, υποδύεται μια καρικατούρα του εαυτού του στο «Fresh Prince of Bel Air», που τον ανέδειξε και θα προβάλλει από Δευτέρα, το Star, στις 15.45. Η σειρά στα έξι χρόνια προβολής της απέσπασε 13 βραβεία. Επίσης, στο Star αρχίζει την Κυριακή, στις 16.50, η κωμική σειρά «Christine» με την Τζούλια Λούις Ντρέιφους, διαζευγμένη με γιο σε ιδιωτικό σχολείο. Σήμερα, στις 00.30 στο Mega, έρχεται ο 2ος κύκλος της δικαστικής σειράς «Damages» με τις Γκλεν Γκλόουζ, Ρόουζ Μπερν, να εμπλέκονται σε μια νέα υπόθεση με ανατροπές, πολλούς υπόπτους και γκεστ τον Γουίλιαμ Χαρτ.

Καθημερινά, στην καρδιά της ημέρας στη μία το μεσημέρι αλλά και στο ξεκίνημα της Κυριακής στις 08.00 οι Νίκοι του ΣΚΑΪ 100,3 βάζουν την επικαιρότητα στο «Στόμα του Νίκου». Με μότο κάθε σκέψη μετράει «για να μη ζήσουμε (και) τη χρεοκοπία των ιδεών και των απόψεων» οι Νίκος Ανδρίτσος και Νίκος Υποφάντης λένε όχι στη «συναίνεση» του παραλόγου, αναζητούν νέες «συνταγές» και ακτινογραφούν την επικαιρότητα μέσα και πίσω από τους τίτλους, φυσικά με την αρωγή και των ακροατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή