Προτασεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Ανησυχητικές μούσες»

Θεσσαλονίκη

Η έκθεση «Ανησυχητικές Μούσες», με έργα επτά σύγχρονων γυναικών εικαστικών από αραβικές χώρες, φιλοξενείται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Β1, Λιμάνι) μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τραβιάτα

Σύρος

Η διεθνούς φήμης Ρωσίδα σοπράνο Ναταλία Ουσάκοβα ενσαρκώνει την Τραβιάτα στην ομώνυμη όπερα του Βέρντι σε σκηνοθεσία Renato Zanella, από τις 12 ώς τις 16 Ιουλίου στο θέατρο «Απόλλων».

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Γκάτσος

Μεσολόγγι

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ενώνουν τις φωνές τους σε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, που περιλαμβάνει τραγούδια του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη και άλλων συνθετών, απόψε στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών (9.30 μ.μ.)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Μαρία Κτιστοπούλου

Σύρος

Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κτιστοπούλου, με έργα από όλες τις περιόδους καλλιτεχνικής της δημιουργίας, φιλοξενείται στην Πινακοθήκη Κυκλάδων της Ερμούπολης, υπό τον τίτλο «Στιγμές Πορείας» και σε επιμέλεια Αθηνάς Σχινά. Μέχρι τις 27 Ιουλίου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Μarc Ηeld

Θεσσαλονίκη

Αφιέρωμα στον Γάλλο αρχιτέκτονα, φωτογράφο και designer Marc Held διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, με την παρουσίαση ασπρόμαυρων φωτογραφιών του.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Wiener Solisten

Γρεβενά

Το κουαρτέτο διακεκριμένων σολίστ από τη Βιέννη συμπράττει με Ελληνες μουσικούς σε μία συναυλία σε έργα μεγάλων συνθετών με τίτλο «Από τον Mozart στον Mahler…». Την Τετάρτη στις 9.15 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή