O ΣΚΑΪ σε κινητά και tablet pcs

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνα τον μήνα το skai. gr βελτιώνει το ρεκόρ επισκεψιμότητάς του: 1.253.333 μοναδικοί επισκέπτες επισκέφθηκαν τον Ιούνιο το skai. gr, ενώ σε σύνολο 5.703.935 επισκέψεων, είδαν 28.903.161 σελίδες του, παραμένοντας στο site για 11 λεπτά. Η πλειονότητα των χρηστών προήλθε από την Ελλάδα (78,16%), ενώ οι υπόλοιποι από Μεγάλη Βρετανία (4,15%), Γερμανία (3,79%), Ηνωμένες Πολιτείες (3,21%), Γαλλία (0,94%) και άλλες 170 χώρες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έδειξαν για την online τηλεοπτική κάλυψη του skai. gr από το κίνημα των «Αγανακτισμένων» και την ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου. Ανοίχτηκαν συνολικά 4.552.472 live video streams, με το μέγιστο όριο ταυτόχρονων θεατών να ξεπερνά τους 36.000. Εκτός από το http: //www. skai. gr/player/tv, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο ΣΚΑΪ 100,3 τώρα θα παίζουν και σε smartphones και tablet pcs. Πέρα από το http: //www. skai. gr/player/tv, όπου παίζουν live και on demand σε οποιοδήποτε laptop ή desktop pc, οι χρήστες πλέον μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ από συσκευές iPad, iPhone και Android. Μπαίνοντας από το browser τους στο http: //www. skai. gr, θα βρουν την επιλογή TV Live (ή Player στο iPad) όπου παίζει ζωντανά online η ροή της τηλεόρασης. Αντίστοιχα, θα βρουν τις εκπομπές του ΣΚΑΪ 100,3 σε μορφή αρχείου on demand, ενώ σε λίγες μέρες θα αρχίσει και η ζωντανή μετάδοση του σταθμού σε αυτές τις συσκευές.

Τo πράσινο φως έδωσε το αμερικανικό δίκτυο ΤΝΤ για την αναβίωση της κλασικής σαπουνόπερας «Ντάλας». Δεν πρόκειται για «ριμέικ», αλλά για τη συνέχεια της σειράς, καθώς ο άξονας της αφήγησης είναι πάντα η οικογένεια Εγουινγκ, της οποίας τα παλαιά μέλη έχουν πια μεγαλώσει, ενώ νέα έχουν προστεθεί. Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του αρχικού «Ντάλας» εμφανίζονται και στη νέα εκδοχή του, όπως ο Λάρι Χάγκμαν, ο Πάτρικ Ντάφι και η Λίντα Γκρέι. Στις αρχές του 2011 είχε γυριστεί για το ΤΝΤ ένα πιλοτικό επεισόδιο για το νέο «Ντάλας» και, όπως δηλώνει ένας εκπρόσωπος του καναλιού, «το εξαιρετικό σενάριο μάς έπεισε ότι είχαμε στα χέρια μας το υλικό για μια σπουδαία νέα σειρά». Η σειρά θα προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι του 2012. Να υπενθυμίσουμε ότι η αρχική σαπουνόπερα παιζόταν από το 1978 έως το 1991 στο αμερικανικό κανάλι CBS και είχε προβληθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, μία από τις οποίες ήταν και η Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή