ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Απόψε ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του έργου «Ευγένιος Ονιέγκιν» του Τσαϊκόφσκι από την όπερα του Θεάτρου Μπολσόι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (9 μ.μ.).

– Πρεμιέρα της επετειακής παράστασης «Μικρά Διονύσια» στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνων λειτουργίας του ΚΘΒΕ, στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, και ώρα 9.15 μ.μ.

– H εταιρεία θεάτρου Pequod ανεβάζει το έργο «Υπόθεση Εργασίας» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ξανθόπουλου, στο Κτίριο Δ της Πειραιώς 260 (9 μ.μ.).

– Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Νάντια Μπουλέ ερμηνεύουν επιτυχίες από τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη στο προαύλιο του θεάτρου Μπάντμιντον, στις 9.30 μ.μ.

– Οι Thievery Corporation επιστρέφουν στη χώρα μας για μια συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού (9.30 μ.μ.).

– Εναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με το έργο «Babel» των Σίντι Λάρμι Τσερκάουι, Νταμιάν Ζαλέ και Αντονι Γκόρμλεϊ στο Αμφιθέατρο Κάστρου και ώρα 10 μ.μ.

– Προβολή της ταινίας «Les Demoiselles de Rochefort» του Jaques Demy (1967) στην ταράτσα του bios (Πειραιώς 84), στις 9.30 μ.μ.

– Ο Σταμάτης Κραουνάκης εμφανίζεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για ένα δίωρο σόου με τίτλο «55», στις 9 μ.μ.

– Η περφόρμανς της Αντζελας Μπρούσκου «Κλυταιμνήστρα – Χώρος Ε» παρουσιάζεται στις 9 μ.μ. στο κτίριο Ε΄ της Πειραιώς 260.

– «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο του Αλσους Ηλιούπολης (9 μ.μ.).

– Αφιέρωμα στην ιστορία της ροκ σήμερα και αύριο στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (8 μ.μ.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή