ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ετερόκλητα αποσπάσματα από αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες, ύμνοι, χορικά και στοιχεία της ρωμαϊκής αρένας συνθέτουν την παράσταση «Σκηνοβάτες», που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου (9.30 μ.μ.).

– Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων στον Κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου απόψε και κάθε Παρασκευή ώς τις 5 Αυγούστου (8 μ.μ.).

– Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία, οι Γιώργος Κιμούλης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάνουν μία στάση στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρουσιάσουν τον «Οθέλλο», με τη Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Δεισδαιμόνας (8.45 μ.μ.).

– Ο πιανίστας και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος διευθύνει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ερμηνεύει έργα Μότσαρτ στο Θέατρο του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Αϊ Γιάννης Δέτης, στην Πάρο (9 μ.μ.).

– Συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Vassiliko στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και ώρα 9 μ.μ.

– Συναυλία του Γιώργου Βαρσαμάκη και της πενταμελούς ορχήστρας του στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, και ώρα 9.30 μ. μ.

– Ο Leon εμφανίζεται στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, μαζί με τη Μαριέττα Φαφούτη, στις 9 μ.μ.

– «Αλαντίν» για μικρούς και μεγάλους από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, σε θεατρική διασκευή Ανδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη στο Κινηματοθέατρο Αλεξ, στο Πόρτο Ράφτη.

– Ο θίασος Περίακτοι ανεβάζει τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Σπύρου Κολιαβασίλη στο ανοιχτό θέατρο Γουλανδρή – Χορν στο Απολλώνιο (Πόρτο Ράφτη) και ώρα 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή