Προτασεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Ηofesh Shechter Company

Καλαμάτα

Με το έργο «Political Mother» του ταλαντούχου Ισραηλινού χορογράφου Χόφες Σέχτερ ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, την Πέμπτη στις 10 μ. μ., στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας. Τη μουσική της παράστασης, την οποία υπογράφει ο ίδιος ο Σέχτερ, ερμηνεύουν ένα ροκ συγκρότημα και μία στρατιωτική μπάντα επί σκηνής.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«52 Ηertz»

Υδρα

Ο Δημήτρης Λάμπρου, η Ευγενία Μικροπούλου και άλλοι τέσσερις καλλιτέχνες συμμετέχουν στην ομαδική εικαστική έκθεση «52 Hertz», που φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στην Υδρα, ώς τις 20 Ιουλίου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δήμητρα Γαλάνη – Vassilikos

Καβάλα

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Vassilikos συμπράττουν επί σκηνής στο Κάστρο της Καβάλας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου, τη Δευτέρα και ώρα 9.30 μ. μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φωτεινή Δάρρα

Ηράκλειο

Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει ελληνικά και ξένα τραγούδια του χθες και του σήμερα σε μία συναυλία με τίτλο «Νύχτες στο φως», στον χώρο «Τεχνόπολις» του Ηρακλείου Κρήτης, τη Δευτέρα στις 9.30 μ. μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Φύλλα ημερολογίου»

Κέρκυρα

Οι Wiener Solisten παρουσιάζουν το μουσικοθεατρικό αναλόγιο «Σίσσυ – Φύλλα ημερολογίου», εμπνευσμένο από τη ζωή της θλιμμένης πριγκίπισσας Σίσσυς, απόψε στις 9.15 μ. μ., στο Αχίλλειο της Κέρκυρας.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Girls»

Μύκονος

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Girls» της Σοφίας Γαϊτάνη, με έργα εμπνευσμένα από την καλοκαιρινή ζωή στη Μύκονο αλλά και την παράδοση του νησιού, απόψε στις 9 μ. μ., στην γκαλερί Scala (Ματογιάννι 48). Εως τις 24 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή