Φεστιβάλ «Ηχος και Εικόνα»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη «Μαγεία της Μουσικής του Κόσμου», μια συναυλία μουσικής δωματίου με έργα μεγάλων συνθετών, ξεκινάει τη Δευτέρα που μας έρχεται (25/7) το 3ο Φεστιβάλ «Ηχος και Εικόνα» στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ιδρυμα στα Φηρά Σαντορίνης.

Πρόκειται για την τρίτη χρονιά ενός ιδιαίτερα πετυχημένου θεσμού εκδηλώσεων, που τις δύο πρώτες χρονιές παρουσίασε μια σειρά από ενδιαφέροντα μουσικά, κινηματογραφικά και χορευτικά δρώμενα. Και τα δύο φεστιβάλ υλοποιήθηκαν υπό την αιγίδα και τη χορηγία των υπουργείων Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, καθώς και με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας. Από τις 25 έως τις 31 του μήνα θα διαρκέσει το 3ο Φεστιβάλ «Ηχος και Εικόνα», με προσκεκλημένο στην εναρκτήρια συναυλία του τον Αλέξανδρο Χατζή, ο οποίος θα τραγουδήσει και θα παίξει κιθάρα μαζί με τους Αλέξανδρο Μανάτο (κλαρινέτο) και την πιανίστα Μάγδα Νικολαΐδου, η οποία έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του φεστιβάλ. Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνεται η θεατρική παράσταση «Ολομόναχοι», γραμμένη από τη Σοφία Ανδρεοπούλου, ψυχολόγο ειδική σε θέματα σχέσεων, και ένα ρεσιτάλ της διεθνούς φήμης βιολονίστριας Henryka Tronek με τον πιανίστα Νάσο Γκρόζα. Παράλληλα με τις παραστάσεις, θα παρουσιάζεται έκθεση του Σαντορινιού εικαστικού Χριστόφορου Ασημή. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου με συναυλία του Piano Trio «Nukeleus».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή