ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Εθνικό Θέατρο ανεβάζει την παράσταση «Σκηνοβάτες» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο θέατρο Πέτρας στις 9.30 μ. μ.

– Στους αρχαίους δρόμους του κρασιού της Μακεδονίας και της Κεντρικής Ιταλίας ταξιδεύει τους επισκέπτες η περιοδική έκθεση «Το δώρο του Διονύσου. Η Μυθολογία του κρασιού στην Κεντρική Ιταλία (Μολίζε) και τη Βόρεια Ελλάδα» του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (έως 30 Σεπτεμβρίου).

-Η oμάδα Projector ερευνά την ιστορία των σιδηροδρόμων στην πρωτότυπη παράσταση «Ταξίδι με τρένο» υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Ανέστη Αζά, στον χώρο του ΟΣΕ (Καρόλου 1 – 3) σήμερα και αύριο στις 9 μ. μ., στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

– Χορευτικό ρεσιτάλ της κορυφαίας Σιλβί Γκιλέμ, με τρεις νέες δημιουργίες που χορογράφησαν ειδικά γι’ αυτήν ο Ματς Εκ, o Ουίλιαμ Φόρσαϊθ και o Γίρζι Κίλιαν, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και ώρα 9 μ. μ.

– Τραγούδια του Αιγαίου και του Βοσπόρου ερμηνεύουν οι Μίμης Πλέσσας και Fide Koksal στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι (9 μ. μ.).

– Ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Κώστα Μπαλάφα εκτίθενται στο ξενοδοχείο Aristi Mountain Resort, στην Αρίστη Ζαγορίου, υπό τον τίτλο Φωτογραφικές Μνήμες από την Ηπειρο. Ως τα τέλη Αυγούστου.

– Συναυλία με το συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα στο Φρούριο Καζάρμα, στη Σητεία Κρήτης και ώρα 9 μ. μ.

-Το συγκρότημα Αψιλίες συμπράττει με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου και Αργύρη Μπακιρτζή σε ένα αφιέρωμα στη μικρασιατική μουσική παράδοση, στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη (9.30 μ. μ.)

– Η κωμωδία «Είναι τρελοί αυτοί οι Ελληνες» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Μακρή παρουσιάζεται στην Αυλή Γυμνασίου Αβδήρων στις 9.30 μ. μ., στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημοκρίτεια 2011.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή