ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στο Ηρώδειο, επαναλαμβάνεται απόψε η παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την όπερα του Βέρντι «Ναμπούκο» υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη. Σκηνοθεσία Βασίλης Νικολαΐδης.

– Συνεχίζεται το μουσικό φεστιβάλ «Μεσόγειος, η γειτονιά μας» στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι (ώρα 21.00, εισιτήρια 10 ευρώ). Απόψε οι Andre Maia (φάντος), Encardia & Anna Sinzia Villani (Κάτω Ιταλία), Alfredo Tejada, Alejandro Chacon & Ελένη Γιαννοπούλου (φλαμένκο).

– Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Αναστασία Μουτσάτσου εμφανίζονται σήμερα, αύριο και μεθαύριο στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton.

– Στο Ρέθυμνο (Δημοτικός Κήπος) δίνουν σήμερα συναυλία τα «Υπόγεια Ρεύματα» στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

– Εως τις 30 Ιουλίου παραμένει ανοικτή η ομαδική έκθεση «Εικαστική Πολυφωνία» στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος – artlife» (Ηροδότου 11, Κολωνάκι). Συμμετέχουν οι Κατερίνα Βαβλίτου, Κάτια Βαρβάκη, Κική Βουλγαρέλη, Μαρία Κελαϊδή, Ελενα Παπαδημητρίου, Σοφία Παρασκευοπούλου, Φαίδων Πατρικαλάκις, Κική Περιβολάρη, Ελεονώρα Σταθοπούλου και Κασσιανή Τσακιρίδη.

– Από το Εθνικό Θέατρο ανακοινώθηκε ότι οι φετινές εισαγωγικές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή θα αρχίσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται από τις 29/8 έως τις 8/9. Πληροφορίες στο www.n-t.gr και στο τηλ. 210 5225634.

– Η «Μηχανή Τέχνης» σε συμπαραγωγή με το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα το έργο του Μεξικανού συγγραφέα Edgar Chias (Εντγκαρ Τσίας) «Στη Σκιά του» με τη Δήμητρα Χατούπη στο ρόλο της Κλυταιμνήστρας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 και ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο του Κάστρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή