ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Αναστασία Μουτσάτου εμφανίζονται σήμερα και αύριο στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton.

– Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων με τη Συμφωνική Ορχήστρα φιλοξενούνται στον κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για να προσφέρουν δωρεάν για το κοινό συναυλία απόψε (21.00). Εργα Μότσαρτ, Ροσίνι, Αλ. Κατακουζηνού, Μπετόβεν, Σούμπερτ. Μουσική διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα.

– Το 2ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου διεξάγεται στη Χώρα, τον Βωλάξ και τον Πύργο από σήμερα έως τις 30 Ιουλίου, με 17 συγγραφείς από 11 χώρες.

– Ολοκληρώνεται σήμερα το μουσικό φεστιβάλ «Μεσόγειος, η γειτονιά μας» στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι (ώρα 21.00, εισιτήρια 10 ευρώ). Απόψε εμφανίζονται οι Μάρθα Μαυροειδή, Fide Koksal, Σαβίνα Γιαννάτου & Primavera en Salonico.

– H «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη, ο θησαυρός της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» είναι το θέμα της ομιλίας που δίνει η κ. Μαρία Τ. Αθανασιάδου σήμερα (19.30) στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου (Κολοκοτρώνη 17).

– Εξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμεικού (Ερμού 148) κάνει απόψε (21.30) στάση το 1ο Athens Open Air Film Festival με προβολή επεισοδίων από τα Looney Tunes. Ελεύθερη είσοδος.

– Η παιδική χορωδία Yip’s από το Χονγκ Κονγκ δίνει απόψε (20.30) συναυλία στον Ναό της Αφαίας στην Αίγινα. Οργάνωση: Ιδρυμα George Best Costacos. Είσοδος ελεύθερη.

– O Βαγγέλης Μαρκαντώνης γιορτάζει το πρώτο του album απόψε στη Σύρο με μία παράσταση (Αυλή, πρώην Φοξ, Πλατεία Μιαούλη).

– Τα καταστήματα Public υποδέχονται σήμερα (20.00) τον Δήμο Αναστασιάδη στο Athens Metro Mall.

– Συναυλία στην Καλαμάτα (Φράγμα Παμίσου) δίνει σήμερα (21.00) ο Σωκράτης Μάλαμας. Εισιτήρια 15 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή