Ιδρυμα Εϊμι Γουαϊνχάουζ θέλει ο πατέρας

Ιδρυμα Εϊμι Γουαϊνχάουζ θέλει ο πατέρας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. «Ημουνα με τον ξάδελφό μου, Μάικλ, όταν το έμαθα και αμέσως είπα «θέλω ένα Ιδρυμα Εϊμι Γουαϊνχάουζ, κάτι για να βοηθήσω αυτά που αγαπούσε, τα παιδιά, τα άλογα και κυρίως τα άτομα που υποφέρουν από την εξάρτηση των ναρκωτικών». Σε αυτή τη χώρα, αν δεν μπορείς να καλύψεις τα έξοδα μιας ιδιωτικής κλινικής αποτοξίνωσης, υπάρχει λίστα αναμονής για δύο χρόνια. Με τη βοήθεια του βουλευτή Keith Vaz, θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό».

Ο πατέρας της Εϊμι Γουαϊνχάουζ, Μιτς, είναι πλέον ο πρωταγωνιστής. Αμέσως μετά την κηδεία της 27χρονης κόρης του, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να δημιουργήσει ίδρυμα για την περίθαλψη εξαρτημένων ατόμων από τα ναρκωτικά. Δεν παρέλειψε να πει ότι η δημοφιλής σταρ του «Βack to black» είχε «κατακτήσει» τον εθισμό της στις ναρκωτικές ουσίες και «προσπαθούσε σκληρά να κάνει το ίδιο και με το ποτό». Για να συμπληρώσει ότι ήταν «καθαρή» για τρεις εβδομάδες.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με φίλους, γνωστούς, δημοσιογράφους, ότι η Εϊμι Γουαϊνχάουζ ήταν τις τελευταίες ημέρες της ζωής της ευτυχισμένη, «η πιο ευτυχισμένη Εϊμι που είχα δει εδώ και χρόνια». Στη διάρκεια της τελετής, ο Μιτς Γουαϊνχάουζ, είπε: «Καληνύχτα, άγγελέ μου, κοιμήσου καλά. Η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν για πάντα πολύ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή