Προτασεις

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με την αύρα του Αιγαίου

Σαντορίνη

«Θαλασσινές περιπλανήσεις» έχει τίτλο η έκθεση του Βαγγέλη Τζερμιά (φωτ.) που εγκαινιάζει το φετινό Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη στη Σαντορίνη. Στη διάρκειά του, μέχρι τις 23 Αυγούστου, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του νησιού θα μπορούν να ακούσουν πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής: τζαζ, σουίνγκ, κλασική μουσική, συναυλία ελληνικού τραγουδιού κ.ά.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Κορυφαίοι ζωγράφοι

Κεφαλονιά

Αν φτάσετε στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την πινακοθήκη τέχνης που φιλοξενεί το Apollonion Resort & Spa Hotel. Εργα από τη συλλογή του Γεράσιμου Στρίντζη σε μια ομαδική έκθεση που έχει τίτλο «Η γοητεία της απόδρασης». Εργα των Γαΐτη, Τσόκλη, Φασιανού, Γέρου (φωτ.), Χάρου, Κοκκινίδη, Κατζουράκη κ.ά. Μέχρι 31 Αυγούστου.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στη σκιά του πύργου

Νάξος

Less is more είναι ο τίτλος του 11ου Φεστιβάλ Νάξου, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον Πύργο Μπαζαίου. Ηδη από τις 23 Ιουλίου λειτουργεί η έκθεση, που κάθε χρόνο φιλοξενεί το Φεστιβάλ Νάξου, με τίτλο «Φωτογραφίες σε αποσύνθεση». Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 13/8, θα συνυπάρξουν στον Πύργο Μπαζαίου μουσική και λόγος, θέατρο και λογοτεχνία. Ολες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Πύργο Μπαζαίου εκτός από τη μουσική παράσταση στην πανσέληνο του Αυγούστου, οπότε ολοκληρώνεται το φεστιβάλ που θα γίνει στο Ιερό του Διονύσου στα Υρια.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Με το… κανονάκι

Σάμος

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου, η φωνή της Αρετής Κετιμέ (φωτ.) και οι ήχοι από το κανονάκι της θα ακουστούν στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι της Σάμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου. Εχοντας μαζί της καταξιωμένους μουσικούς, θα ταξιδέψει το κοινό σε αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής μουσικής παράδοσης. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πληροφορίες: 22730 80005.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο ουρανός κατακόκκινος

Ρέθυμνο

Η ηθοποιός Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη θα ερμηνεύσει τον μονόλογο της Λούλας Αναγνωστάκη «Ο ουρανός κατακόκκινος» σήμερα στο Αμάρι και αύριο στα Ρούστικα Ρεθύμνου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ομίλου Φίλων Μ. Αναγνωστάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή