ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στο Λαύριο δίνει απόψε παράσταση η «Θεατρική Διαδρομή» με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

– Η έκθεση του Γιάννη Αδαμάκου με τίτλο «The Space between Us» συνεχίζεται έως 12 Σεπτεμβρίου στην γκαλερί Citronne στον Πόρο.

– Η παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» παρουσιάζεται στο Αρχαίο Ωδείο των Πατρών.

– Στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι της Σάμου εμφανίζεται σήμερα (21.30) η Αρετή Κετιμέ.

– Στο Μπάντμιντον, στο «Μουσικό Προαύλιο» εμφανίζεται σήμερα (21.30) ο Γιάννης Ντουνιάς. Συμμετοχή Βάλια Τσιρώτη. Λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Είσοδος 20 ευρώ.

– Αρχισε η προπώληση για τη συναυλία Μαρίας Φαραντούρη και Αλκίνοου Ιωαννίδη που θα δοθεί στις 30 Αυγούστου στο Ηρώδειο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Γκάτσου. Συμμετέχουν Ντόρα Μπακοπούλου και Βασίλης Γισδάκης. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ. Εισιτήρια προπωλούνται στα: Ticket Services, Metropolis (Αθήνα & Πειραιάς) και ηλεκτρονικά στο www. ticketservices. gr

– Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις στο 33ο Ρίβερ Πάρτι στο Νεστόριο της Καστοριάς. Στο Main Stage εμφανίζονται οι Παύλος Παυλίδης & Β-Μoview, Locomondo, Shantel. Στην Green Stage, οι Penny & The Swingin’ Cats.

– Εκδήλωση για τον συγγραφέα Γιάννη Καλπούζο και το βιβλίο του «Αγιοι και Δαίμονες» στον Μορφωτικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Πέτα Αρτας από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

– H έκθεση του εικαστικού Γιώργου Ηλιάδη παρουσιάζεται έως 30 Σεπτεμβρίου στην γκαλερί Xippas, Π. Ιωακείμ 53, Κολωνάκι.

– Μια ομάδα μουσικών, παλιών μαθητών της Σχολής Λαϊκής Μουσικής Φραγκίσκου Δακρότση της Σύρου παρουσιάζουν (21.00) μια συναυλία-αφιέρωμα στον μαέστρο και δάσκαλό τους Φραγκίσκο Δακρότση, στο πλαίσιο του Ερμουπολείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή