ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσιάζει σήμερα και αύριο την παράσταση «Ερως – Ηρως», βασισμένη σε διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Στο Φεστιβάλ Φιλίππων (Κάστρο), ώρα 21.30. Εισιτήρια 8 ευρώ. Σκηνοθεσία – διασκευή Ελένη Μποζά.

– Στο Μπάντμιντον, στο «Μουσικό Προαύλιο», εμφανίζεται σήμερα και αύριο (21.30) ο Γιάννης Ντουνιάς. Συμμετοχή Βάλια Τσιρώτη. Λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Είσοδος 20 ευρώ.

– Το μουσικό σύνολο Mozart Consort Salzburg εμφανίζεται σήμερα στην Κάλυμνο (21.00 στο προαύλιο της εκκλησίας του Αη Γιάννη). Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου που οργανώνει η Πρεσβεία της Αυστρίας.

– Αφιερωμένη στον Οδυσσέα Ελύτη είναι η συναυλία που δίνεται σήμερα (21.00) στο Κάστρο Μυτιλήνης με τη Γιώτα Νέγκα και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο (γενική είσοδος 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Παλλεσβαϊκού Πνευματικού Κέντρου  «Μίλτης Παρασκευαΐδης).

– Ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας, Συριανός στην καταγωγή, θα είναι σήμερα στην Ερμούπολη για να συνομιλήσει με το κοινό και να διαβάσει διηγήματα από το βιβλίο του «Τα φαινόμενα απατούν». Μαζί του επί σκηνής θα αφηγηθεί και η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς Λουκρητία Δούναβη και Μάνος Ελευθερίου. Προλογίζει ο Θέμης Ροδαμίτης. Συμμετέχει κουαρτέτο κλαρινέτων της Φιλαρμονικής. Μονή Αδελφών του Ελέους (ώρα 20.00).

– Στη λίμνη Πλαστήρα (Θέατρο Πεζούλας) παρουσιάζεται σήμερα το  «Μελτεμάκι» του Παντελή Χορν, η φετινή παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

– Στο αρχαίο θέατρο της Πάτρας βρίσκεται σήμερα το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζοντας την «Ανθρώπινη Φωνή» του Κοκτώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Πρωταγωνιστεί η Κερασία Σαμαρά.

– Τα Σκαρίμπεια 2011 είναι σε εξέλιξη στη γενέτειρα του συγγραφέα, Αγία Ευθυμία Φωκίδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή