ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το μουσικό σύνολο Mozart Consort Salzburg εμφανίζεται σήμερα στην Κω (21.00, κινηματογράφος «Ορφέας»). Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου που οργανώνει η πρεσβεία της Αυστρίας.

– Ο Λόλεκ δίνει απόψε συναυλία στην Κέρκυρα. Επόμενος σταθμός του η Ερμούπολη (16/8).

– Στην Κέρκυρα επίσης βρίσκεται ο Σωκράτης Μάλαμας για μία συναυλία απόψε.

– Στη Δονούσα, δίνουν σήμερα συναυλία τα «Υπόγεια Ρεύματα».

– Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνους παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στην Καβάλα. Από τη «Θεατρική Διαδρομή», σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

– Συναυλία δίνει απόψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Στάδιο Διαγόρα της Ρόδου.

– Στη Ραψάνη Λάρισας (ανοικτό θέατρο) δίνεται σήμερα η παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου με το «Μελτεμάκι» του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

– Στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο Σπάρτης δίνουν σήμερα (21.00) συναυλία η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ. Διεύθυνση Ανδρέας Πυλαρινός.

– Στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας συμμετέχει η Νατάσσα Μποφίλιου, δίνοντας σήμερα (21.30) μία συναυλία στο θέατρο Δρούβα στην Αρχαία Ολυμπία. Εισιτήρια 15 ευρώ.

– Σε εξέλιξη είναι το Ρίβερ πάρτι στο Νεστόριο της Καστοριάς. Σήμερα εμφανίζονται οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος και Πάνος Μουζουράκης. Στην Green Stage, οι 48 Ωρες.

– Η έκθεση ζωγραφικής της Daniela D. Kovacevic εγκαινιάζεται σήμερα (21.30) στο Art Gallery Caf (Ιπποκράτους 1 και Γαληνού, Βούλα, τηλ. 210-89.58.866).

– Το μιούζικαλ για παιδιά «Αλαντίν», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, παρουσιάζεται σήμερα στην Τρίπολη, στο θέατρο Αλσους Αγίου Γεωργίου. Παραγωγή του Θεάτρου Τέχνης. Η παράσταση ξεκίνησε καλοκαιρινή περιοδεία. Επόμενοι σταθμοί η Νεμέα (6/8), η Σαντορίνη (12/8) και το Αργοστόλι (10/8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή