Η Φέι Νταναγουέι χρωστάει… ενοίκια

Η Φέι Νταναγουέι χρωστάει… ενοίκια

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Δεν περίμενα να δω φωτογραφημένο το κουδούνι έξω από την πόρτα της Φέι Νταναγουέι, ούτε να διαβάσω ότι έδινε ενοίκιο 1.048 δολάρια για το σπίτι της στο Μανχάταν (το οποίο, μάλιστα δεν πλήρωνε καν). Κι όμως, οι ρόλοι που ερμήνευσε στο παρελθόν, μοιάζουν να ζωντανεύουν και στην προσωπική της ζωή… Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να υποβάλει μήνυση στην Αμερικανίδα σταρ, καθώς όχι μόνο δεν μένει στο διαμέρισμα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι και συνεπής στην εξόφληση των ενοικίων, χρόνια τώρα.

Την είδηση διάβασα στους New York Times και όχι σε κάποια σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, την οποία, θυμόμαστε σε φιλμ όπως «Μπόνι και Κλάιντ», «Chinatown» και «Network», είναι τώρα κατηγορούμενη στην υπόθεση Νο 76667/11 σε δικαστήριο του Μανχάταν. Ο σπιτονοικοκύρης της υποστηρίζει ότι η Φέι Νταναγουέι που νοικιάζει διαμέρισμα σε κτίριο στην East 78th Street, δεν μένει εκεί αλλά στην Καλιφόρνια. Στη μήνυση έχει συμπεριλάβει και τον γιο της, Τέρι Ο’ Νιλ, σαν υπενοικιαστή-φάντασμα. Σαν αποδεικτικό στοιχείο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού υποστηρίζει ότι η ηθοποιός διατηρεί σπίτι στο δυτικό Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον νόμο οι ένοικοι πρέπει να ζουν στο διαμέρισμα που νοικιάζουν σαν κύρια, και όχι δεύτερη κατοικία.

Η Φέι Νταναγουέι, 70 χρονών σήμερα, δεν φαίνεται να ζει εκκεντρικά, ούτε προκλητικά. Το σπίτι της στην Καλιφόρνια είναι ένα όμορφο αλλά όχι πληθωρικό σπίτι, για το οποίο, πληρώνει ακόμη δάνειο -όπως φαίνεται στην καταγγελία- και το αυτοκίνητό της είναι ένα Toyota Corolla του 2007.

Μετά την καταγγελία, ούτε η ηθοποιός ούτε όμως και ο γιος της, απάντησαν σε τηλεφωνικά μηνύματα, το ίδιο και ο ατζέντης της. Αν η κ. Νταναγουέι φύγει από το σπίτι, τότε ο ιδιοκτήτης θα διεκδικήσει μεγαλύτερο ενοίκιο, καθώς αντίστοιχα διαμερίσματα σήμερα στο Upper East Side νοικιάζονται προς 2.318 δολάρια τον μήνα.

Η Φέι Νταναγουέι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι τον Αύγουστο του 1994. Το όνομα δίπλα στο εξωτερικό κουδούνι διαβάζει «F.Dunaway». Ροζ μαρμάρινα σκαλιά οδηγούν στον τρίτο όροφο του διαμερίσματός της. Το 2009 ο σπιτονοικοκύρης της την είχε καταγγείλει ξανά γιατί δεν πλήρωνε το ενοίκιο. Η λήξη του συμβολαίου ήταν για τον Ιούλιο του 2011. Οι γείτονές της λένε πως δεν την έχουν δει ποτέ. Ακόμη κι ο γιος της έγραψε στο Twitter, «Ζω στο LΑ».

Μια ημέρα μετά το δημοσίευμα των New York Times η Φέι Νταναγουέι θέλησε να απαντήσει: «Επέλεξα να φύγω λόγω της κατάστασης του διαμερίσματος και επειδή περνάω όλο και λιγότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να βάψει το σπίτι και υπάρχουν ζωύφια παντού. Εύχομαι να χρειάζεται τα χρήματα σαν τρελός και να τα δώσει στους φτωχούς. Εύχομαι να έχει μια φρικτή ζωή». Οπως και να ‘χει στις 11 Αυγούστου η Φέι Νταναγουέι θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Στο Μανχάταν. Πού θα διανυκτερεύσει άραγε;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή