ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εκθεση έργων των Αντώνη Κυριακούλη, Μιχάλη Καλλιμόπουλου και Σταύρου Διακουμή παρουσιάζεται στο Ιδρυμα Κυδωνιέως, στην Ανδρο, ώς τις 25 Σεπτεμβρίου.

– Παράσταση κουκλοθεάτρου με ζωντανή μουσική και τίτλο «Γιατί φυσάει ο άνεμος;» από την ομάδα «Φτουξελευτεριά» στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο, στις 8 μ. μ.

– Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και ώρα 9.30 μ. μ.

– Η παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα» των Ανταμ Λονγκ, Τζες Ουίνφιλντ και Ντάνιελ Σίνγκερ παρουσιάζεται σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη στο θέατρο Λαιμός, στα Καρδάμυλα της Χίου (9 μ.μ.).

– Η ομάδα «κι όμΩς κινείται» συνεργάζεται με τον Δημήτρη Αποστολάκη στην παράσταση χορού, ακροβατικών, μουσικής και λόγου «IL parraiso/προς τον παράδεισο», σήμερα στην ΑRΤηρία, στη Μαρίνα Λευκάδας (9 μ.μ.).

– Εκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Σοροπάνη με τίτλο «83 Ναυτικά μίλια» φιλοξενείται στην αίθουσα τέχνης «Ερμούπολη», στη Σύρο μέχρι τις 13 Αυγούστου.

– Το έργο «Σκοτεινό Σπίτι» του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Neil LaBute ανεβάζει ο Θεατρικός Οργανισμός «Πρώτες ύλες» σε σκηνοθεσία Χρίστου Λύγκα στο Garden Theatre, στον Λόφο της Σάνης (9.30 μ.μ.).

– Αντικείμενα από χαρτί της Αρτεμης Μακρίδου εκτίθενται στη βιβλιοθήκη της Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στη Βυζίτσα ώς τις 16 Αυγούστου.

– O Αιμίλιος Χειλάκης πρωταγωνιστεί στον «Αμλετ» του Σαίξπηρ στο Green Theater, στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, και ώρα 9 μ. μ.

– Η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη παρουσιάζεται στον αύλειο χώρο του Ξενία, στο Αργοστόλι, στις 9 μ. μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή