ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την επετειακή παράσταση για τη συμπλήρωση μισού αιώνα καλλιτεχνικής δημιουργίας του με τίτλο «Μικρά Διονύσια» ανεβάζει το ΚΘΒΕ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα και Γρηγόρη Καραντινάκη (9 μ.μ.)

– Βραδιά παρατήρησης του Ηλιου και της Σελήνης και προβολή ντοκιμαντέρ στον Αρχαιολογικό Χώρο Αβδήρων, στις 7 μ.μ.

– Εναρξη του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας με συναυλία μουσικής δωματίου σε έργα των Pyotr Ilyich Tchaikovsky και Cezar Franck στην Παραλία Αύρας, στις 9 μ.μ.

– Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζει την επιτυχημένη παιδική παράσταση «Αλαντίν» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρτεράδου, στη Σαντορίνη, στις 9 μ.μ.

– Εργα για βιολί και βιόλα ερμηνεύουν οι Αλέξανδρος Σακαρέλλος και Κρυσταλία Γαϊτάνου στο Μουσείο Περαντινού, στη Μάρπησσα της Πάρου (8.30 μ.μ.)

– Το Εθνικό Θέατρο ανεβάζει την τραγωδία «Ηρακλής μαινόμενος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα, απόψε και αύριο στις 9 μ.μ.

– Συναυλία με το χορωδιακό σύνολο Ars Nova υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Κατσιναβάκη στην Παναγιά του Νίκους, στη Χώρα Κύθνου και ώρα 9 μ.μ.

– Συνεχίζεται ώς τις 14 Αυγούστου το διεθνές Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών της Σάμου στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων νέων μουσικών και ερμηνευτών, από τις 8 μ.μ.

– Συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου και ώρα 9.30 μ.μ.

– Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος ενώνουν τις φωνές τους στο Θέατρο Χελιδονόπετρας, στη Μαρώνεια, στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή