Προτασεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Una noche de fantasia»

Μύκονος

Ο Ισπανός κλαρινετίστας Jose Franch-Ballester και η βραβευμένη Ιταλίδα πιανίστα Vanessa Benelli Mosell συμπράττουν επί σκηνής σε μία συναυλία σε έργα των Franz Liszt, Giuseppe Verdi και Luigi Bassi, Francis Poulenc και Astor Piazzolla. Την Πέμπτη και ώρα 9 μ.μ. στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, στη Μύκονο.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Θάλασσας τόποι»

Σύρος

Τη θάλασσα έχει ως θέμα η έκθεση έργων των Δημήτρη Μυταρά, Κώστα Τσόκλη, Παναγιώτη Τέτση, Μανώλη Χάρου, Σωτήρη Σόρογκα και άλλων 20 Ελλήνων καλλιτεχνών, που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, στην Ερμούπολη της Σύρου, ώς τις 31 Αυγούστου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Θαλασσινοί έρωτες»

Καβάλα

Στα ερωτικά διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ερωτας στα χιόνια», «Ονειρο στο κύμα» και «Ερως-Ηρως» βασίζεται η παράσταση «Θαλασσινοί έρωτες», που παρουσιάζεται το βράδυ της Τετάρτης στον προαύλιο χώρο του Απεντομωτηρίου, στην Καβάλα, σε σκηνοθεσία Μίρκας Γεμεντζάκη και μουσική Μαριέττας Φαφούτη. Παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Καστάνη, Ελένη Μακρή και Νάνα Παπαδάκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μόνικα

Πλαταμώνας

Η Μόνικα ερμηνεύει στο πιάνο και την κιθάρα μελωδίες από τους δύο δίσκους της «Αvatar» και «Exit», αλλά και διασκευές αγαπημένων της ελληνικών και ξένων κομματιών, αύριο το βράδυ στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου. Εναρξη στις 9 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Το κύμα της τρέλας»

Νάξος

Η Λυδία Φωτοπούλου ενσαρκώνει την Camille Claudel, η οποία συνθλίβεται ανάμεσα στον φιλόδοξο αδελφό της, συγγραφέα Paul Claudel, και τον πληθωρικό δάσκαλο και εραστή της August Rodin, στον μονόλογο «Camille Claudel: Το κύμα της τρέλας», υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Στέλιου Κρασανάκη. Την Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. στον Πύργο Μπαζαίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή