ΑΤΖΕΝΤΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ρεσιτάλ κλασικής μουσικής με τον Ισπανό κλαρινετίστα Jose Franch-Ballester και την Ιταλίδα πιανίστα Vanessa Benelli Mosell στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης, στις 9 μ.μ.

– Αφιέρωμα στον J. Cousteau με προβολή ντοκιμαντέρ και διαλέξεις των Χρήστου Ζερεφού και Pierre Yves Cousteau στην αίθουσα «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Νάξου, στις 9 μ.μ. Η παιδική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζεται στο Green Theater, στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, και ώρα 9 μ.μ.

– Συναυλία μουσικής δωματίου από τους Αλέξανδρο Σακαρέλλο (βιολί), Κρυσταλλία Γαϊτάνου (βιόλα) και Ιωάννα Σειρά (τσέλο), στην Οικία Seegy, στην Παχεία Ράχη Αίγινας (9 μ.μ).

– Συναυλία του ερμηνευτή Γιάννη Χαρούλη στο Φρούριο Ιτζεδίν, στα Χανιά, και ώρα 9.30 μ.μ.

– Η παράσταση «Θαλασσινοί έρωτες», βασισμένη σε τρία ερωτικά διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, παρουσιάζεται στο Απεντομωτήριο Καβάλας σε σκηνοθεσία Μίρκας Γεμεντζάκη (9 μ.μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μακριδάκη «Η Αλωση της Κωνσταντίας» (εκδόσεις Εστία) στις 8 μ.μ. Στον πολυχώρο «Citrus» στον Κάμπο της Χίου.

– Η Γιώτα Νέγκα και η Ρίτα Αντωνοπούλου εμφανίζονται στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη, στη Σάμο, στις 9 μ.μ.

– Το Εθνικό Θέατρο ανεβάζει τον «Ηρακλή Μαινόμενο» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού στο Αρχαίο Θέατρο Θάσου και ώρα 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή