ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μπαλάντες των Τζορτζ Γκέρσουιν και Κόουλ Πόρτερ ερμηνεύουν οι Ελλη Πασπαλά (τραγούδι) και Τάκης Φαραζής (πιάνο) στην Παραλία Αύρας, στην Αίγινα (9 μ.μ.).

– «Παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα από την Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, απόψε στις 9 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Θάσου.

– Ο θίασος «Τσιριτσάντσουλες» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Mistero Buffo», βασισμένη στα κείμενα και στη θεατρική έρευνα των Dario Fo και Franka Rame, απόψε στις 8.30 μ.μ. στο στο αίθριο του ξενώνα «Φλυγόνιον», στο Κυριάκι Βοιωτίας.

– Η Λυδία Φωτοπούλου πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Camille Claudel: Το κύμα της τρέλας» σε σκηνοθεσία Στέλιου Κρασανάκη, στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο (9 μ.μ.).

– Σολίστ της Βασιλικής Ορχήστρας της Δανίας, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Κρατικής Ορχήστρας της Σμύρνης ερμηνεύουν Μότσαρτ και Μπραμς στην εναρκτήρια συναυλία του 7ου διεθνούς μουσικού φεστιβάλ Κυκλάδων, στο θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης Σύρου (9 μ.μ.).

– Εναρξη του βιωματικού φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα με συναυλία του συγκροτήματος Imam Baildi, στις 9.30 μ.μ., στη Μάρπησσα της Πάρου (ώς τις 21 Αυγούστου).

– Η 16μελής μπάντα Motel Selenik ταξιδεύει το κοινό στους ήχους της ελληνικής μουσικής παράδοσης, με αφετηρία το Garden Theatre στον Λόφο της Σάνης, στις 9.30 μ.μ.

– Στις 24 Αυγούστου ολοκληρώνεται η ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο «Ψίθυροι» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή