Οι αδελφοί Κατσιμίχα στη Μαλακάσα

Οι αδελφοί Κατσιμίχα στη Μαλακάσα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, που επανασυνδέθηκαν πέρυσι για μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και την Κύπρο, συνεχίζουν τη φετινή τους περιοδεία με μια στάση στο TerraVibe Park, στη Μαλακάσα, το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Στη συναυλία θα ακουστούν όλα τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια, όπως τα «Νύχτωσε Νύχτα», «Φάνης», «Ανόητες Αγάπες» και «Μη γυρίσεις». Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 μέχρι και σήμερα, οι δύο τραγουδοποιοί εξακολουθούν να συνδυάζουν τη ροκ με τη λαϊκή μουσική, την μπαλάντα με τους δημοτικούς ήχους, το μπουζούκι με τα σαξόφωνα και το συνθεσάιζερ. Η μουσική πορεία των αδελφών Κατσιμίχα ξεκίνησε το 1982, όταν συμμετείχαν στους αγώνες ελληνικού τραγουδιού στην Κέρκυρα με το ανάλαφρο τραγούδι «Μια βραδιά στο Λούκι», που βραβεύτηκε ανοίγοντας τον δρόμο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου με τίτλο «Ζεστά ποτά», τρία χρόνια αργότερα. Ακολούθησαν οι δίσκοι «Οταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις» (1987), «Απρίλη ψεύτη» (1989), «Η μοναξιά του σχοινοβάτη» (1992), «Υπάρχει λόγος» (1992), το ιδιαίτερα δημοφιλές «Της αγάπης μαχαιριά» (1994) και πολλές ακόμα επιτυχίες. Το 2001 δημοσιοποίησαν την απόφασή τους να σταματήσουν τις κοινές εμφανίσεις τους έπειτα από 20 χρόνια, ενώ το τελευταίο κοινό τους άλμπουμ με τίτλο «Στους ελαιώνες της αγάπης» κυκλοφόρησε το 2002.

Οκτώ χρόνια αργότερα, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν και πάλι να δίνουν συναυλίες μαζί, αναβιώνοντας τις καλύτερες στιγμές τους, αλλά και πειραματιζόμενοι με νέους ήχους.

Εισιτήρια διατίθενται από το TICKET HOUSE, Πανεπιστημίου 42, Αθήνα (εντός της στοάς), τηλ.: 210-3608366 και το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ.: 210 3217917 37ο χιλ. Αθηνών-Λαμίας, Μαλακάσα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή