ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει «Τα μάγια της πεταλούδας» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Ρηνιώς Κυριαζή και Ορέστη Τάτση, στο Κάστρο Λευκάδας και ώρα 9 μ.μ.

– Περιήγηση στις συλλογές του με θέμα «Πώς κατασκευάζονταν τα αρχαία νομίσματα; Τι παραστάσεις είχαν;» διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι το Νομισματικό Μουσείο (δηλώσεις συμμετοχής στο 210-36.43.774).

– Σήμερα ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη στα Φηρά Σαντορίνης με ένα αφιέρωμα στο σουίνγκ, το τσάρλεστον, αλλά και τη σύγχρονη funk από το συγκρότημα Penny & The Swingin’ Cats.

– O Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του εμφανίζονται στη Σαμοθράκη στο πλαίσιο του Aurora Festival (από τις 8 μ.μ.).

– Το «Μελτεμάκι» του Παντελή Χορν ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας – Θεσσαλικό Θέατρο στο Θέατρο Αλσους στη Βέροια υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Τσιάνου (9 μ.μ.).

– Η «Ανθρώπινη φωνή» του Ζαν Κοκτώ από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών, (Θεσσαλονίκη), και ώρα 9 μ.μ.

– Ως τις 31 Αυγούστου συνεχίζεται η ομαδική έκθεση Ελλήνων εικαστικών με τίτλο «Θάλασσας τόποι» στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, στην Ερμούπολη της Σύρου.

– «Εκείνος και εκείνος» του Κώστα Μουρελά από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης και ώρα 9 μ.μ.

– Εκθεση φωτογραφίας από τα ταξίδια του Στρατή Βογιαζή στην Τουρκία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αίγυπτο και τη Γαλλία φιλοξενείται στον Πολυχώρο «Citrus» στον Κάμπο της Χίου.

– Η επιτυχημένη παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα συνεχίζει την περιοδεία της με μια στάση στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στη Λάρισα (9.15 μ.μ.).

– Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα στον Αύλωνα της Γέρας, στη Λέσβο, στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή